Windows 10. Vestea NEASTEAPTATA pentru Clienti

Windows 10. O veste neasteptata pentru clientii din lumea intreaga a venit direct de la compania Microsoft, ea luand prin surprindere cu aceasta schimbare de strategie.

Windows 10 paint

Windows 10. Dupa foarte multe luni in care a existat o oarecare incertitudine cu privire la disparitia uneia dintre aplicatiile populare ale sistemului de operare, iata ca vine astazi si o veste buna cu privire la ea. Mai exact, compania Microsoft pare sa sugereze pentru prima oara ca nu vrea sa mai faca disparuta aplciatia Paint din cadrul Windows 10, asa cum a anuntat acum cateva luni bune, cand a recomandat folosirea Paind 3D in locul ei de catre clienti.

Windows 10. Pana acum, utilizatorii vedeau un mesaj de alerta cand deschideau aplicatia Paint, in el spunanduli-se ca aplicatia urmeaza sa fie exclusa din cadrul sistemului de operare intr-o actualizare ulterioara. Microsoft le recomanda si acolo oamenilor sa foloseasca Paint 3D, care e deasemenea inclusa in Windows 10 in momentul instalarii, insa acest mesaj de alerta a disparut din cea mai recenta versiune beta a sistemului de operare oferit pentru testare.

Windows 10 nu va avea aplicatia Paint eliminata chiar atat de rapid

Windows 10. Disparitia mesajului de alerta privind eliminarea aplicatiei Paint din calculatoare este ceva foarte ciudat in conditiile in care compania Microsoft si-a facut o “misiune” din a ii face pe utilizatori foarte atenti cu privire la schimbare. Paint este o aplicatie vechie de peste 30 de ani, a fost trecuta acum doi ani in categoria “depreciated” de catre Microsoft, semn ca nu mai primeste actualizari, insa se pare ca Windows 10 nu va ramane chiar atat de usor fara ea.

Windows 10.  Nimeni in afara Microsoft nu stie in momentul de fata cam cate persoane mai folosesc aplicatia Paint, insa daca ea va ramane in continuare in sistemul de operare, atunci e clar ca exista un numar mare de persoane care inca au nevoie de ea. Paint nu e o aplicatie importanta pentru multi, insa pentru cei care este, Windows 10 o va avea in continuare preinstalata impreuna cu restul aplicatiilor, foarte multe dintre ele fiind complet inutile.