Huawei. Masura DISPERATA Inaintea INTERZICERII

HUAWEI. Inainte ca produsele sa-i fie interzise, compania chinezeasca a recurs la o masura disperata pentru a incerca sa ceara ajutorul oamenilor de rand in rezolvarea problemelor.

Huawei rugby

Huawei. Pe masura ce interzicerea produselor companiei chinezesti incepe sa fie aplicata in din ce in ce mai multe tari, masurile la care recurg chinezii devin din ce in ce mai disperate pentru a nu fi marginalizati. De aceasta data vorbim despre Noua Zeelanda, acolo unde Huawei a cumparat reclame in ziare si a cumparat interzicerea produselor sale pentru reteaua 5G cu un campionat mondial de rugby la care echipa Noii Zeelande nu ar participa.

Huawei. Comparatia facuta de catre chinezi a generat foarte multe reactii in Noua Zeelanda, si desi compania se astepta ca ele sa-i fie favorabile, din pacate pentru ea, realitatea este ca lucrurile nu stau chiar asa. Nu toata lumea a fost incantata sa vada o comparatie intre echipa de rugby atat de iubita de catre neozeelandezi, si eliminarea echipamentelor de telecomunicatii ale Huawei din lansarea retelelor 5G la nivel national.

Huawei ia masuri disperate pentru a nu avea produsele interzise in Noua Zeelanda

Huawei rugby noua zeelanda

Huawei. Masura este totusi una disperata, deoarece acum chinezii incearca sa aduca in vedere faptul ca produsele lor aduc functionalitate de care oamenii au nevoie, si fara ele tara ar ramane in urma din punct de vedere tehnologic. Desigur ca putina lume ar resimti lipsa echipamentelor Huawei in retelele de telecomunicatii 5G din tara, iar asta pentru ca exista foarte multe alternative care sunt cel putin la fel de bune, din punct de vedere tehnologic, precum produsele chinezilor.

China’s Huawei has taken out full-page ads in major New Zealand newspapers in which they equate the idea of ban on the company to a rugby tournament without the All Blacks. The advertisement, in newspapers owned by Stuff and the New Zealand Herald, also claims consumers may miss out on the latest technology and end up paying more.

Huawei. Masura luata de catre companie acolo ar putea fi aplicata si in alte tari, insa numai daca se va ajunge la concluzia ca exista oameni carora sa le pese ca echipamentele sale de telecomunicatii vor fi interzise. Avand in vedere ca telefoanele celor de la Huawei nu sunt interzise undeva, oamenilor le pasa prea putin daca echipamentele de telecomicatii pentru retele 5G vor fi interzise, asa ca aici sta si marea problema pe care o au chinezii, pentru ca nu obtin ajutorul oamenilor pentru a-si rezolva problema.