Samsung GALAXY FOLD. RIVAL Anuntat de Xiaomi

SAMSUNG GALAXY FOLD. Un rival foarte interesant a fost anuntat de catre Xiaomi, si pune foarte mare presiune pe planurile coreenilor de a creste vanzarile.

Samsung GALAXY FOLD rival

Samsung GALAXY FOLD. Primul smartphone pliabil al companiei Samsung va avea prezentarea oficiala pe data de 20 februarie in cadrul unui eveniment care urmeaza sa aiba loc in San Francisco, California. Atunci vom vedea nu doar Samsung GALAXY FOLD, ci si seria Samsung GALAXY S10, coreenii avand in aceeasi zi de infruntat un eveniment al Xiaomi, care a anuntat ca va prezenta oficial noul Mi 9 in China, dar asta e doar o parte a problemei.

Samsung GALAXY FOLD. Conform unor informatii aparute astazi, se pare ca Xiaomi a programat un nou eveniment chiar inaintea inceperii Mobile World Congress 2019, iar telefonul sau pliabil ar urma sa fie demonstrat atunci. Puteti vedea mai jos telefonul pliabil pe care Xiaomi l-a prezentat sumar pentru lumea intreaga cu ajutorul CEO-ului sau, iar pe final de februarie ar trebui sa vedem inclusiv o prezentare ceva mai detaliata pentru rivalul serios al Samsung GALAXY FOLD.

Samsung GALAXY FOLD avea avea un rival de la Xiaomi prezentat in februarie

Samsung GALAXY FOLD rival xiaomi

Samsung GALAXY FOLD. In baza a ceea ce am vazut pana acum, telefonul celor de la Xiaomi ar putea fi cu mult mai interesant decat ceea ce am vazut demonstrat pana acum de catre coreeni pentru lansare. Samsung GALAXY FOLD este gandit pentru a se plia in doua, in timp ce telefonul pliabil al Xiaomi urmeaza sa se poata plia in trei bucati, intr-un mod foarte interesant, care pana acum nu a mai fost demonstrat pentru vreun telefon pliabil.

Samsung GALAXY FOLD. Daca Xiaomi isi va anunta intr-adevar telefonul pe final de februarie, atunci sansele sale de succes depind intr-o foarte mare masura de pretul la care urmeaza sa fie vandut acest telefon de catre chinezi. Stim deja ca Samsung GALAXY FOLD va costa peste 1800 de euro in momentul in care va fi lansat, insa Xiaomi trebuie sa-si vanda telefoanele la preturi ceva mai “omenesti” pentru a putea genera vanzari din partea clientilor.

Samsung GALAXY FOLD. Mai este doar o saptamana pana cand vom vedea noul smartphone pliabil prezentat cu toate noutatile sale, insa lansarea urmeaza sa aiba loc abia prin aprilie.