Fortnite. VESTE URIASA, ce este OFERIT GRATUIT

Fortnite. O veste uriasa pentru toti jucatorii a fost facuta de catre Epic Games, iata de ce gratuitate neasteptata vor putea profita toti jucatorii.

Fortnite battle pass

Fortnite. Pentru cel mai popular joc online de pe planeta a fost facut un anunt foarte important astazi de catre compania Epic Games, americanii oferindu-le utilizatorilor ceva gratuit de care se pot bucura doar pentru putin timp. Ca parte a actualizarii 7.40, compania Epic Games le va oferi jucatorilor Fortnite posibilitatea de a beneficia de Battle Pass gratuit daca vor reusi sa completeze 13 provocari Overtime pentru a beneficia de aceasta gratuitate foarte importanta.

Fortnite. Desi Epic Games stie ca trebuie sa devina mult mai competitiva pentru a-si tine jocul popular, insa nu vrea sa le ofere jucatorilor gratuitati fara sa-i tina totusi activi in cadrul jocului pentru a se bucura de ele. In aceasta idee, oferirea Battle Pass-ului gratuit pentru sezonul 8 implica mentinerea activitatii in sezonul 7, si completarea unor provocari care nu sunt chiar atat de usor de realizat, asa ca Epic Games ii pune pe jucatorii Fortnite la treburi serioase.

Fortnite ofera Battle Pass gratuit pentru sezonul 8

Fortnite. In mod normal Battle Pass-ul costa doar 10 dolari, o suma modica pentru multi, dar o suma pe care foarte multi altii nu vor sa o plateasca, iar Epic games vrea sa le ofere utilizatorilor noi motive sa ramana in joc. Pentru a beneficia de un Battle Pass gratuit, jucatorii Fortnite trebuie sa completeze provocarile Overtime pana in data de 27 februarie, astfel ca mai sunt aproape 2 saptamani in care cei interesati pot profita de “oferta speciala” pe care a facut-o compania americana.

Fortnite. Ideea celor de la Epic Games este una foarte interesanta, deoarece asa isi tine jucatorii activi in cadrul lumii virtuale intr-o perioada in care concurenta facuta de catre Apex Legends a devenit tot mai acerba. Pentru ca Fortnite are nevoie de foarte multe noutati in urmatoarea perioada pentru a ramane in atentia utilizatorilor, va fi interesant de vazut ce alte schimbar mai sunt pregatite de catre compania americana pentru toti jucatorii.