Huawei. Samsung PROFITA de PROBLEMELE Chinezilor

Huawei. Compania Samsung a inceput sa profite din plin de problemele chinezilor si incearca sa ii fure clientii, iata cum a decis sa faca asta in 2019.

Huawei samsung

Huawei. Problemele chinezilor incep sa devina din ce in ce mai mari, dupa ce astazi cei de la GSMA au cerut o analiza foarte atenta a echipamentelor care urmeaza sa fie folosite pentru retelele 5G care vor fi lansate in Europa. In aceasta situatie, Huawei risca foarte curand sa aiba oficial echipamentele de telecomunicatii interzise in Europa pentru 5G, iar de aceasta situatie pare pregatita sa profite compania Samsung, care investeste masiv in asemenea produse.

Huawei. Pe masura ce tot mai multe tari sunt convinse de catre SUA sa interzica folosirea echipamentelor 5G ale chinezilor pentru retelele de telefonie, Samsung investeste tot mai mult in propriile produse de telecomunicatii. Se pare ca Samsung a decis sa mute manageri si ingineri din divizia care produce smartphone-uri in cea care produce echipamentele de telecomunicatii pentru a incerca sa aduca pe piata produse care sa le inlocuiasca pe cele ale Huawei in anul 2019.

Huawei incepe sa fie data la o parte de Samsung cu echipamentele de telecomunicatii

Huawei. Cei de la Orange ar fi laudat echipamentele 5G ale companiei Samsung, dupa ce oameni din conducerea grupului au vizitat laboratoare in care erau testate retele 5G in Japonia cu ajutorul echipamentelor coreenilor. Samsung a inceput deasemenea sa promoveze echipamentele sale de telecomunicatii mult mai puternic in Europa, incercand sa acopere golul pe care Huawei il va lasa dupa ce produsele sale vor fi interzise la nivel guvernamental in diverse tari din Uniunea Europeana.

Samsung Electronics is pouring resources into its telecom network equipment business, aiming to capitalize on the security fears hobbling China’s Huawei. Those efforts include moving high-performing managers and numerous employees to the network division from its handset unit. Samsung is doing a big push in Europe at the moment.

Huawei. Daca in ultimii ani chinezii au reusit sa faca Samsung uitata in China si alte cateva zone de pe glob, iata ca acum vine randul coreenilor sa contraatace si sa fure clienti acolo unde stiu ca ar putea avea foarte mare succes. Avand in vedere situatia prin care trece Huawei in momentul de fata, cei de la Samsung si-ar putea recupera o parte din pierderile diviziei smartphone prin vanzarea de echipamente 5G pe care chinezii nu le vor ai livra.

Huawei. Chiar daca deocamdata totul pare linistit pentru chinezi, finalul lunii urmeaza sa aduca o interdictie a produselor in SUA, dar si una din partea GSMA, care are impact mult mai puternic.