Windows 10. Decizie FARA PRECEDENT a Microsoft

Windows 10. Microsoft a surprins intreaga lume cu o decizie fara precedent pentru sistemul sau de operare, recentele umilinte punandu-si amprenta asupra companiei.

Windows 10 2020

Windows 10. Microsoft a luat prin surprindere intreaga planeta cu o decizie la care nimeni nu se astepta, insa ea este una de bun augur, pentru ca are menirea de a ne aduce un sistem de operare cu mai putine probleme decat in “mod normal”. Mai exact, compania Microsoft a inceput sa testeze o noua versiune a Windows 10 pe care o va lansa abia undeva prin 2020, fiind prima oara cand incepe un proces de testare de acest gen cu atat de mult timp inaintea lansarii efective a actualizarii.

Windows 10. Microsoft a inceput sa le ofere pentru testare utilizatorilor din programul beta o versiune care are numele de cod 20H1, care este mai avansata decat cea 19H2, care ar urma sa fie lansata in toamna acestui an. Noile functii pentru aceasta actualizare din 2020 pentru Windows 10 nu au fost inca dezvaluite de catre Microsoft, insa in baza numarului de cod cu care este inregistrata, se pare ca va fi oferita undeva prin primavara anului viitor, cel mai probabil.

Windows 10 are in testare o actualizare ce va fi lansata in … 2020

Windows 10. Avand in vedere cat de multe probleme au avut toate actualizarile lansate de catre compania Microsoft in ultimul an, poate ca acesta ar trebui sa fie “noul normal”, si actualizarile trebuie testate cu un an inainte de a fi lansate. Pana va fi lansata actualizarea 20H1 pentru Windows 10, vom avea 19H1, si 19H2, asa ca va fi timp suficient pentru modificari, pentru corectari, si pentru implementarea de functii noi, totul in speranta ca lansarile vor fi facute fara problemele de pana acum.

Microsoft has started testing an update to Windows 10 that it plans to release in 2020. It’s unusual for the company to test updates so far in advance, as Microsoft typically releases two updates per year and tests them with members of the public. Due in the first half of 2020, and codenamed 20H1.

Windows 10. Microsoft s-a facut de ras cu cea mai recenta actualizare, pe care a relansat-o de vreo 2 ori dupa ce a generat probleme extrem de serioase pentru calculatoarele clientilor in care a fost instalata. E posibil ca managerii care se ocupa de dezvoltarea Windows 10 in cadrul Microsoft sa fi fost serios “trasi de urechi” din cauza acestor probleme, asa ca au gandit o “solutie alternativa” pentru a avea lansari lipsite de dificultati.

1 COMENTARIU

  1. Se lucrează la variante de Windows ce vor fii lansate la anul de către o firmă care a spus că vrea să aducă minim 2 actualizări pe an ? Articolul asta e mai inutil decât vasectomia lu bunicu