OnePlus 7. PREMIERA, are Decupaj PESTE Carcasa (FOTO)

OnePlus 7. O premiera negativa ar putea fi inregistrata pentru acest nou model de smartphone, deoarece ar putea fi primul cu decupaj facut peste carcasa.

OnePlus 7 decupaj

OnePlus 7. Urmatorul telefon premium pe care compania chinezeasca vrea sa il lanseze pentru clientii din intreaga lume ar putea veni cu o premiera negativa, cam ceva ce am vazut deja la compania ASUS la CES 2019. Mai exact, chinezii au lansat laptop-uri care au ecrane cu margini foarte subtiri, dar camera frontala inclusa intr-un decupaj plasat deasupra carcasei, iar pentru OnePlus 7 ar urma sa fie oferit acelasi lucru, daca imaginea de mai jos e adevarata.

OnePlus 7. In imaginea de mai jos puteti vedea ceea ne este prezentat ca fiind viitorul model de telefon al chinezilor, in doua variante, iar intr-una dintre ele se poate vedea ca exista un decupaj mare deasupra carcasei. Nu se stie cat de reala este imaginea, nu se stie daca telefonul este un OnePlus 7, sau daca ar fi, daca e un prototip testat pentru lansare, ori unul cu care inginerii companiei se joaca, fara vreo dorinta de a-l lansa in vreun moment.

OnePlus 7 ar putea fi primul telefon cu decupaj peste carcasa

OnePlus 7 decupaj carcasa

OnePlus 7. Uitandu-ne la ceea ce au facut alte companii din grupul din care face parte OnePlus, am vazut ca eliminarea decupajelor din ecrane este o preocupare foarte serioasa in China. In aceasta idee, nu m-ar mira ca urmatoarea “inovatie” sa fie eliminarea decupajului din ecran, si mutarea sa deasupra carcasei, ceea ce nu multa lume isi doreste, dar daca OnePlus 7 va gasi o metoda care sa fie pe placul oamenilor, atunci probabil o va implementa.

OnePlus 7. Daca vom vedea in acest model de telefon o asemenea schimbare pentru decupajul din ecran, e foarte posibil sa vedem implementari similare facute si pentru alte modele de telefoane ale producatorilor din acelasi grup. Desigur ca totul depinde de dorinta lor de a iesi in evidenta, fie in mod pozitiv, fie in mod negativ, iar OnePlus 7 ar iesi, din punctul meu de vedere, in mod negativ in evidenta cu un asemenea decupaj integrat in ecran.

7 COMENTARII

  1. Oricum, ma intreb dupa ce toate smartphone-urile vor avea ecran edge to edge ce va diferentia Androizii intre ei.. Camerele sunt foarte bune deja, procesoarele sunt la fel.. Pretul? Acest design cu un ecran pe toata fata este plictisitor, va face lumea sa nu mai faca upgrade.. Poate o data la 3 ani va merita.

  2. De ce iti faci probleme ce vor face Androizii ? Tu vei avea inca 4-5 ani decupaj in ecran , asta in cazul ca Apple nu da faliment intre timp .
    La inteligenta ta , decupajul ala te va face sa te simti “special” , intre cei care vor avea telefoane fara decupaj !

  3. Cel din dreapta e Oneplus 6t. Acea margine alba doar acopera marginile telefonului, sigur nu va fi “telescop” asa cum precizati. Si avand in vedere ca bucata alba de plastic de pe telefonul din stanga (probabil Oneplus 7) este mai lunga in sus, prsupun ca va fi un slider phone ca Xiaomi Mi Mix 3 cel mai probabil.