Huawei MATE X, Vezi LIVE PREZENTAREA OFICIALA

Huawei MATE X, va fi prezentat oficial live astazi, iar acest stream video iti permite sa vezi in premiera prezentarea primului telefon pliabil cu 5G.

Huawei MATE X live video

Huawei MATE X, va fi prezentat live in cursul acestei zile de catre compania chinezeasca in cadrul unui eveniment care are loc in Barcelona, iar asa poti urmari in direct dezvaluirea primului telefon pliabil, cu 5G. Huawei MATE X a fost confirmat in cursul zilei de ieri multumita unui panou de prezentare care a fost montat pentru compania chinezeasca inainte ca evenimentul oficial sa aiba loc, astfel ca intreaga lume a vazut si cum arata telefonul pliabil inainte de a-l vedea si live.

Huawei MATE X, va fi live incepand cu ora 15:00 a acestei zile, intreaga conferinta pentru dezvaluirea telefonului pliabil urmand a fi transmisa in intreaga lume de catre chinezi prin intermediul YouTube, dar probabil si a altor retele de socializare. Conferinta de astazi nu va fi totusi doar despre Huawei MATE X, compania chinezeasca avand si alte surprize majore pregatite.

Huawei MATE X va fi Prezentat oficial LIVE de la ora 15:00

Huawei MATE X, este principalul punct de atractie pentru conferinta de astazi din Barcelona, insa Huawei va prezenta deasemenea noi laptop-uri, routere, si alte cateva produse care vor functiona prin 5G. Cei de la Huawei mizeaza foarte mult pe tehnologiile care au legatura cu 5G, iar Huawei MATE X face parte din planurile pentru terminalele mobile, insa vor exista si alte produse importante care vor oferi functionalitate grozava pentru clienti prin intermediul retelelor de telefonie 5G.

Huawei MATE X, va fi un competitor direct pentru Samsung GALAXY FOLD, si va fi o problema uriasa pentru coreeni, insa ramane de vazut cam cat de buna va fi functionalitatea pe care o va aduce pentru utilizatori. Totul va fi demonstrat live de catre cei de la Huawei, care nu vor lansa Huawei MATE X imediat dupa eveniment, cum nici cei de la Samsung n-au pus in vanzare Samsung GALAXY FOLD inca, deci pentru asta va mai fi de asteptat cateva luni.

Huawei MATE X, este unul dintre cele mai importante telefoane pliabile pregatite in momentul de fata pentru lansare, asa ca va fi foarte interesant de vazut ce noutati aduce, totul urmand a fi live de la ora 15:00.

UPDATE: Cu putin timp inaintea prezentarii oficiale, iata ca au aparut si primele imagini cu Huawei MATE X, noul telefon aratand extrem de interesant.