Nokia 9, VEZI LIVE Lansarea Telefonului cu 5 Camere

NOKIA 9, va fi prezentat live astazi de catre finlandezii de la HMD Global, lansarea telefonului cu 5 camere fiind facuta in direct pentru toti fanii.

Nokia 9 live

Nokia 9, este celalalt telefon interesant lansat astazi, separat de Huawei MATE X, cei de la HMD Global avand ghinionul de a-si programa conferinta de prezentare in aceeasi zi cu cea a chinezilor. Nokia 9 nu este la fel de impresionant precum Huawei MATE X, nu este pliabil, dar vine cu un alt “as” in maneca, sub forma primei camere cu 5 senzori de imagine, care este implementata intr-un smartphone, ea fiind asteptat de catre foarte multa lume.

Nokia 9, nu a avut pana acum decat dezvaluite cateva imagini de presa, fara vreuna reala, insa pe internet a aparut totusi o poza despre care se spune ca a fost facuta folosind noul model de smartphone al finlandezilor. Ea a generat foarte multe discutii in mediul online, iar asta pentru ca Nokia 9 ar trebui sa faca poze absoluti uimitoare cu cei 5 senzori de imagine, insa pana la aparitia primelor poze confirmate oficial ca fiind pentru telefon, nu stim absolut nimic 100% clar.

Nokia 9 va fi Prezentat LIVE incepand cu ora 17:00

Nokia 9, va fi totusi prezentat live incepand cu ora 17:00, presa fiind invitata sa participe la eveniment la foarte scurt timp dupa ce Huawei a terminat de prezentat Mate X, telefonul care atrage foarte multa atentie. Nokia 9, pe de alta parte, nu va fi la fel de spectaculos, dar daca va costa doar 600 de euro, atunci va fi cu siguranta unul dintre telefoanele pe care oamenii ar trebui sa le aiba in vedere pentru achizitie, mai mult pentru noua camera.

Nokia 9, are pana acum zvonite specificatii care includ un chip Qualcomm Snapdragon 845, din 2018, acea camera cu 5 senzori de imagine, un ecran cu diagonala de 6 inch, si rezolutie 2K. Mai mult decat atat, 6 GB de memorie RAM ar urma sa fie integrati in Nokia 9, impreuna cu o baterie care are capacitate de 3300 mAh, iar separat de astea, avem branding-ul PureView pentru camera, si PureDisplay pentru ecran, a doua denumire fiind dezvaluita in premiera.

Nokia 9, va fi prezentat astazi, iar vanzarile ar trebui sa inceapa undeva in cursul urmatoarelor saptamani, insa deocamdata nimeni nu stie exact cam pe cand.