Samsung GALAXY FOLD, iata DE CE se Pliaza pe INTERIOR

Samsung GALAXY FOLD, a avut explicata astazi decizia din cauza careia telefonul se pliaza pe interior, si nu pe exterior, iata de ce e foarte importanta.

Samsung GALAXY FOLD pliaza interior

Samsung GALAXY FOLD, este primul telefon pliabil facut de catre compania coreeana, iar dupa cum mai mult ca sigur stiti deja, acest telefon are un ecran pliabil care se indoaie pe interior, nu pe exteriorul carcasei. Samsung nu a explicat in momentul prezentarii Samsung GALAXY FOLD decizia de a avea un ecran care se pliaza in acest mod, insa desigur ca presa a intrebat conducerea companiei care a fost ratiunea din spatele deciziei, si desigur ca un raspuns a fost dat.

Samsung GALAXY FOLD, are pliere spre interior pentru ecran deoarece compania Samsung a dorit ca acesta sa fie protejat in momentul in care este indoit de catre utilizatori, ceea ce nu se prea intampla in cazul Huawei MATE X. Cei de la Samsung nu au ratat ocazia sa si ironizeze Huawei pentru decizia de a folosi un ecran care se pliaza spre interior, spunand ca acesta e mult mai usor de dezvoltat decat ecranul folosit pentru Samsung GALAXY FOLD.

Samsung GALAXY FOLD se pliaza spre interior pentru ca e mai sigur

Samsung GALAXY FOLD, a avut aceasta decizie luata, aparent, dupa foarte multa testare facuta pentru ecranul telefonului, insa daca ea este cea corecta, sau nu, vom afla peste doar cateva luni de zile. Inainte ca Samsung GALAXY FOLD sa fie lansat, adica in 26 aprilie, urmeaza sa fie organizat un nou eveniment de catre compania Samsung, dar nu se stie clar ce anume ar urma sa mai fie anuntat atunci, desi evenimentul ar trebui sa aiba loc cu doar cateva saptamani inaintea lansarii.

We considered a lot of options. There’s things like if you want to put a case on it, usability, durability, and we feel that having the screen on the inside is the best way to protect that screen. We have the technology to do a fold that is very very tiny, as of course if you have the fold on the outside it doesn’t take quite the same amount of research and development to get that device to fold as it does something that is folding with a much lower angle degree on it.

Samsung GALAXY FOLD, va fi deasemenea disponibil in cantitati mai mici decat Samsung GALAXY S10 in momentul lansarii, telefonul fiind privit ca unul “super premium” de catre compania coreeana. Avand in vedere ca Samsung GALAXY FOLD costa 1980 de dolari, sau cam 2000 de euro, era de asteptat ca telefonul sa fie disponibil in cantitati limitate in momentul inceperii vanzarilor, cei de la Samsung asteptandu-se mai mult ca sigur ca cererea sa fie mica la inceput.

Samsung GALAXY FOLD, nu are deocamdata anuntate tarile in care va fi disponibile incepand cu data de 26 aprilie, dar in mod teoretic ar trebui sa fie disponibil inclusiv in Romania.