Samsung GALAXY FOLD, are ACEEASI PROBLEMA ca Huawei MATE X

Samsung GALAXY FOLD, are aceeasi problema cu ecranul precum Huawei MATE X, cele doua modele de telefoane pliabile fiind afectate de defectul pe care-l vom vedea si la alte telefoane pliabile.

Samsung GALAXY FOLD, are ACEEASI PROBLEMA ca Huawei MATE X

Samsung GALAXY FOLD, are, din pacate, aceeasi problema ca Huawei MATE X, avantajul pe care multa lume il reclama pentru telefonu coreenilor fiind anulat complet de ceea ce vedem in imaginea de mai jos. V-am spus ieri ca Huawei MATE X are o cuta in mijlocul ecranului, fix acolo unde se indoaie cand este inchis, insa dupa cum puteti vedea, Samsung GALAXY FOLD are exact aceeasi problema in momentul in care este deschis de catre utilizatori.

Samsung GALAXY FOLD, este gandit pentru a nu se inchide complet, la baza fiind o despartituda care impiedica ruperea efectiva a ecranului, insa asta nu-l scuteste de a avea o cuta chiar in acea zona. Imaginile nu prezinta problema Samsung GALAXY FOLD chiar atat de bine pentru ca Samsung a avut grija sa tina la distanta persoaneje care incercau sa faca poze telefonului, spre deosebire de Huawei, care si-a prezentat produsul indeaproape pentru toata lumea.

Samsung GALAXY FOLD are o cuta chiar in mijlocul ecranului

Samsung GALAXY FOLD problema ecran huawei mate x cuta mijloc

Samsung GALAXY FOLD, are practic aceeasi problema ca Huawei MATE X pentru ca ambele telfeoane pliabile au ecrane din plastic, iar acestea nu pot fi protejate in vreun fel de problemele de acest gen. Sticla nu s-ar fi pututindoi vreodata asa fara probleme, iar materialul folosit pentru ecranul Samsung GALAXY FOLD nu revine la forma normala dupa indoiri, asa cum se intampla si Huawei MATE X, asa ca toti clientii vor trebui sa fie foarte constienti de ceea ce vor cumpara.

Samsung GALAXY FOLD problema ecran huawei mate x cuta

Samsung GALAXY FOLD, era privit de catre unii ca fiind telefonul mai “premium” dintre cele doua, insa fara acest “avantaj” al ecranului care nu are cuta, devine si mai clar ca Huawei MATE X este alegerea mai buna. E foarte posibil ca separat de Samsung GALAXY FOLD si Huawei MATE X, si celelalte modele de telefoane pliabile sa aiba aceleasi probleme cu cutele in ecrane din cauza indoirii.

Samsung GALAXY FOLD problema ecran cuta huawei mate x

Samsung GALAXY FOLD, a fost anuntat de catre Samsung ca fiind pregatit pentru lansare in aprilie la preturi care incep de la 2000 de euro, insa ramane de vazut cata lume va fi interesata de el.