Android 9, PROBLEMA URIASA Evidentiata de iOS 12

Android 9, are o problema foarte mare in momentul de fata, iar iOS 12 le arata tuturor utilizatorilor de ce ar trebui sa treaca la telefoanele iPhone ale Apple.

Android 9 problema rata adoptie ios 12

Android 9, ramane un sistem de operare foarte bun, dar care este ignorat de catre producatorii de telefoane mobile, iar asta in schimb inseamna ca utilizatorii obisnuiti au parte de frustrare, si nimic mai mult. Astazi compania Apple a dezvaluit ca iOS 12 e instalat pe 80% dintre iPhone, iPad, si iPod Touch-urile sale, in timp ce Android 9 inca e instalat pe mai putin de 0.1% dintre toate telefoanele capabile s ruleze sistemul de operare al companiei Google.

Android 9, nu apar nici acum, la 6 luni din momentul lansarii, in cifrele privind rata de adoptie a diverselor versiuni ale sistemului de operare Android, iar asta pentru ca instalat pe mai putin de 0.1% dintre toate telefoanele active. In cazul in care v-ati pierdut, Android 9 e instalat pe mai putin de 0.1% dintre terminalele active, in timp ce iOS 12 e instalat pe nu mai putin de 80% dintre toate iDevice-urile active, diferenta fiind “ca de la cer la pamant”.

Android 9 are o rata de adoptie de 0.1%, fata de 80% pentru iOS 12

iOS 12 rata adoptie iphone ipad

Android 9, nu a ajuns pe la fel de multe terminale mobile precum iOS 12 pentru ca producatorii nu s-au grabit sa ofere actualizari pentru clienti, acestea venind la minim 2 luni din momentul in care versiunea finala a fost lansata. iOS 12 a fost disponibil pentru toata lumea chiar din ziua in care a fost lansata versiunea finala, iar asta pentru ca, spre deosebire de Android 9, modalitatea de distributie este gandita mul mai bine de catre compania Apple.

Android 9 adoptie februarie 2019

Android 9, are calculata rata de adoptie intr-o baza de terminale mobile mult mai mare decat cea de iDevice-uri, dar chiar si asa, facem o comparatie intre aproape 1 miliard de produse Apple cu iOS 12, si milioane cu sistemul de operare al Google. Toata lumea stie ca Android 9 ar fi trebuit sa ajunga mult mai repede in telefoane mobile si tablete, insa Google nu prea poate sa faca nimic din moment ce partenerii sai nu-si dau interesul pentru a oferi actualizarile.

Android 9, este o actualizare foarte buna pentru toti utilizatorii, dar atat timp cat producatorii nu vor sa o ofere, ea nu va ajunge la prea multa lume.