Samsung iti Arata CUM ar vrea sa Folosesti GALAXY FOLD

Samsung GALAXY FOLD are parte de o prezentare foarte interesanta astazi, Samsung incercand sa ne arate cum trebuie folosit primul sau telefon pliabil.

11

Samsung GALAXY FOLD folosesti

Prezentarea oficiala a Samsung GALAXY FOLD a avut loc saptamana trecuta, insa pentru ca Huawei MATE X a aparut intre timp, cei de la Samsung inca mai incearca sa tina lumea “conectata” la produsul sau. In aceasta idee, astazi compania coreeana a publicat un nou clip video in care incearca sa le arate oamenilor cum ar fi util Samsung GALAXY FOLD, si cu s-ar putea “mula” pe viata lor zilnica, iar desi animatiile sunt frumoase, realitatea e putin diferita.

Samsung GALAXY FOLD este prezentat in clipul video de mai jos c aun telefon bun la toate, care se transforma intr-o tableta, la nevoie, dar care ar trebui sa ofere o experienta mult mai buna de utilizare. Samsung GALAXY FOLD este prezentat ca fiind util ca telefon normal, cand este pliat, sau ca un dispozitiv perfect pentru productivitate, si multitasking, atunci cand este deschis, Samsung punand foarte mare accent pe rularea de 3 aplicatii in acelasi ecran.

Samsung GALAXY FOLD este o “strutocamila” carea cu greu ii gasesti un rost

Samsung GALAXY FOLD combina functiile unui smartphone si pe cele ale unei tablete intr-un mod care nu este chiar 100% util in momentul de fata, oricat ar vrea Samsung sa ne convinga sa credem asta. Samsung GALAXY FOLD nu este un dispozitiv bun pentru a face poze la petreceri, dar este bun pentru a citi in metrou, desi cei care cheltuie 2000 de euro pe un asemenea smartphone, cel mai probabil nu au mai calcat in vreun metrou de cativa ani buni.

Samsung GALAXY FOLD are totusi prezentata functia DeX, care permite transformarea sa intr-un calculator cu ajutorul unui monitor, si este cu siguranta foarte util pentru a raspunde la mail-uri, sau a vizualiza clipuri video, dar nu intr-o bucata de ecran. Samsung GALAXY FOLD este deasemenea foarte util pentru a vedea pozele facute cu alte telefoane pe la petreceri, si sunt sigur ca unii oameni il vor gasi util si pentru alte lucruri, dar tot e ceva prea complicat.

Samsung GALAXY FOLD este un telefon care reprezinta inceputul unei schimbari mari pentru piata smartphone, dar deocamdata este in continuare destul de departe de ceea ce ar trebui sa fie in realitate.