Windows 10, ULUITOR, cea mai MARE SCHIMBARE din Ultimii Ani

Windows 10, are dezvaluita de catre Microsoft cea mai mare schimbare din ultimii ani pentru sistemul de operare, iata ce dorinta a utilizatorilor este indeplinita.

Windows 10, ULUITOR, cea mai MARE SCHIMBARE din Ultimii Ani

Windows 10, este pregatit in momentul de fata pentru una dintre cele mai mari schimbari din ultimii ani pe care compania Microsoft a avut-o ceruta de catre foarte multa lume, dar pe care o va putea oferi abia acum. Mai exact, se pare ca versiunea 19H1 a Windows 10, adica April 2019 Update, urmeaza sa includa cod care va permite instalarea jocurilor pentru XBOX ONE inclusiv pe calculataorele utilizatorilor, ceva de nimeni nu credea ca ar putea fi vreodata posibil.

Windows 10, permite testarea jocului State of Decay pentru unii dintre cei care testeaza viitoare actualizare pentru sistemul de operare, iar aceasta este o confirmare in plus a faptului ca o surpriza uriasa este pregatita pentru utilizatori. In mod normal, cei de la Microsoft nu ofera jocuri gratuite pentru testare impreuna cu actualizari pentru Windows 10, insa pentru April 2019 Update au schimbat regulile special pentru a le oferi oamenilor posibilitatea de a incerca ceva ce pana acum n-au avut ocazia de a folosi in propriile calculatoare, ci doar pe XBOX ONE.

Windows 10 va puta rula jocurile pentru XBOX ONE din 2019

Windows 10, a dezvaluit mare asurpriza pentru cei care testeaza actualizarea in momentul in care s-a descoperit faptul ca instalarea jocului nu se face prin serverele normale pentru jocuri de PC-uri, ci prin cele pentru jocurile pentru XBOX. Asta inseamna ca jucatorii au instalat de fapt versiunea pentru XBOX ONE a State of Decay, pachetul aparand in formatul .xvc, recunoscut de console, insa poate fi instalat in Windows 10 cu versiunea cea mai noua a PowerShell.

Windows 10, in versiunea beta cea mai recenta, e capabil sa instaleze jocul in formatul de XBOX ONE si sa il ruleze, astfel ca jucatorii pot incerca fara probleme ceva ce pana in prezent nu aveau disponibil decat pe propriile console. Windows 10 are inclusiv numele de cod al XBOX ONE inregistrat in fisierele care se ocupa de jocuri, asa ca schimbarea uriasa pe care Microsoft o pregteste este cat se poate de clara in momentul de fata pentru toata lumea.

Windows 10, va avea April 2019 Update disponibil undeva in cursul lunii aprilie, insa deocamdata nu se stie chiar cand, lansarea putand fi afectata de catre diversele probleme care pot aparea.