Xiaomi Mi 9, DISTRUGE Huawei, Samsung, iPhone, are Vanzari URIASE

Xiaomi Mi 9, este unul dintre cele mai "hot" telefoane mobile ale momentului, produsul creat de catre chinezi reusind sa inregistreze vanzari foarte bune.

Xiaomi Mi 9 DISTRUGE Huawei, Samsung, iPhone

Xiaomi Mi 9, este telefonul care umileste tot ceea ce-i este pus in fata in materie de performante, iar noua sa camera este aproape la fel de buna precum cele din Samsung GALAXY S10, sau Huawei MATE 20 Pro, intrecand-o pe cea a iPhone XS Max. Xiaomi Mi 9, desi vine de la un producator chinez despre care vasta majoritate a europenilor nu stiu absolut nimic, este un telefon extrem de interesant, care are parte si de vanzari pe masura noutatilor pe care le aduce.

Xiaomi Mi 9, a fost fost oferit astazi pentru precomanda de catre compania chinezeasca, iar in doar 53 de secunde intreg stocul alocat pentru lansare a fost comandat, cam asa cum s-a intamplat si in cursul anului trecut. Nu se stie in cate exemplare a fost oferit pentru precomanda Xiaomi Mi 9 incepand de astazi, insa este destul de clar faptul ca noul model de smartphone este foarte popular in China, dar si ca ar putea avea succes in Europa.

Xiaomi Mi 9 se vinde extrem de bine, precomenzile se epuizeaza in cateva secunde

Xiaomi Mi 9, va fi oferit pentru achizitie si in Europa la preturi care incep de la 449 de euro, mai putin de jumatate fata de pretul cerut pentru iPhone XS, sau chair jumatate fata de pretul cerut pentru Samsung GALAXY S10. Vorbim despre un Xiaomi Mi 9 care are o camera tripla mai buna decat cea din iPhone XS Max, are chip Qualcomm Snapdragon 845, are incarcare wireless la 20W, 64 GB spatiu de stocare, 6 GB RAM, deci specificatii uimitor de bune.

Xiaomi Mi 9, vine deasemenea cu o camera de 48 de megapixeli, pe care Huawei P30 Pro o va oferi, dar care nu exista in Samsung GALAXY S10, sau iPhone XS Max, asa ca Apple si ceilalti producatori vor avea foarte multe de recuperat. Xiaomi Mi 9 este un telefon atat de impresionant incat este greu de inteles cum de este oferit la un pret atat de mic, insa trebuie tinut minte faptul ca nu beneficiaza de service din partea companiei in Europa, deocamdata.

Xiaomi Mi 9, va “rupe” in materie de vanzari, asa ca este de asteptat ca pentru el sa fie vorba despre o cerere foarte mare dupa ce va fi oferit si pe piata europeana, inclusiv in versiune 5G.