Samsung. UIMESTE, Propunera Facuta Apple si Google

Samsung. O propunere uimitoare facuta Apple si Google pe final de an 2018 uimeste intreaga lume, iata ce si-a propus sa faca Samsung pentru a avea succes.

samsung ecran apple google

Samsung. Compania coreeana este in centrul unei stiri uimitoare astazi care ne arata ca o intereseaza mai mult profitul decat cate modele de anumite telefoane premium vinde, ceea ce era oarecum de asteptat. Mai exact, la foarte scurt timp dupa prezentarea Samsung GALAXY FOLD pentru lumea intreaga, compania Samsung a decis sa le propuna celor de la Apple si Google sa cumpere o versiune putin mai mica pentru telefoanele proprii.

Samsung. Ecranul furnizat de catre compania coreeana pentru testare catre cei de la Apple si Google nu are o diagonala de 7.3 inch cand este desfacut, ci doar una de 7.2 inch, deci este putin mai mic, in final. De ce a furnizat Samsung un ecra mai mic spre companiile Google si Apple nu se stie, insa ambele au ales sa testeze prototipul pentru a vedea daca este oportuna lansarea unui telefon pliabil care sa foloseasca tehnologii ale coreenilor.

Samsung a furnizat ecrane pliabile catre Apple si Google

Samsung. A lansat primul telefon pliabil cu adevarat util, chiar la finalul lunii trecute, insa se pare ca este dispusa sa-si imparta tehnologia si cu alte companii pentru a castiga niste bani de pe urma ei, si a creste segmentul telefoanelor pliabile. Interesant este ca Samsung a ales sa le furnizeze prototipuri de ecrane pliabile inclusiv companiilor Oppo si Xiaomi, insa pana acum niciuna dintre aceste companii nu a anuntat vreun telefon de acest gen, iar ele ar putea alege sa colaboreze cu BOE.

Samsung. Investitia foarte mare in dezvoltarea acestui tip de ecrane trebuie recuperata cumva, iar vanzarile Samsung GALAXY FOLD cu siguranta nu vor ajuta la indeplinirea acestui obiectiv, asa ca Apple si Google ar putea sa o faca. Desigur ca Apple testeaza prototipuri de ecrane pliabile si de la LG, deci Samsung are concurenta pentru a castiga comenzi, insa exista sanse destul de bune sa ii convinga pe americani sa-i cumpere noile tipuri de ecrane.