Vivo Anunta Tehnologia REVOLUTIONARA pe care Apple n-a Putut-o LANSA

Vivo. Producatorul chinez a anuntat implementarea in telefoanele proprii a unei tehnologii pe care Apple, Samsung, sau Huawei n-au putut sa o ofere inca.

vivo incarcare wireless

Vivo. Producatorul chinez de telefoane mobile a anuntat saptamana aceasta o colaborare extrem de interesanta pentru a aduce in telefoane mobile o tehnologie pe care nici macar compania Apple nu a putut sa o ofere. V-am spus acumcam 3 ani ca Apple a testat pentru iPhone 8 incarcarea wireless adevarata, adica la distanta, nu folosind un pad de incarcare, americanii testand un sistem numit WattUp, el fiind produs de catre o companie numita Energous, cu care acum lucreaza Vivo.

Vivo. Chinezii testeaza un sistem numit WattUp 2.0, acesta promitand sa ofere incarcare wireless la distanta pentru telefoane mobile, adica incarcarea wireless adevarata pe care o asteapta mai toata lumea. Conform celor de la Energous, tehnologia din spatele WattUp 2.0 poate furniza energie la o putere de pana la 15W pentru telefoanele mobile, si acum se incearca integrarea produselor lor in cele ale Vivo, insa e greu de spus daca se va si reusi asta in final.

Vivo testeaza tehnologia de incarcare wireless la distanta

Vivo. Nu se stie clar la ce distante pot fi incarcate telefoanele mobile fara fir, insa cel mai probabil vorbim despre macar 1/2 metri, altfel intreaga idee ar cam fi lipsita de sens, asa cum se intampla cu incarcatoarele wireless actuale. Cei de la Energous spun ca a lor tehnologie permite incarcarea wireless la distanta in masini, in cladiri, si cam oriunde, astfel ca Vivo poate oferi ceea ce asteapta lumea de foarte mult timp, dar e nevoie si de infrastructura pentru ca succesul sa fie garantat.

A start-up company, Energous, has secured an agreement with Vivo to attempt to integrate its products into the Chinese OEM’s devices. This technology is a form of over-the-air charging technology. This next-gen methods of powering the batteries found in electronics is still being developed by a handful of companies, Energous included.

Vivo. Daca aceasta tehnologie este intr-adevar viabila, atunci chinezii vor fi cei care ne vor arata ceea ce Apple, si alte companii importante, n-au reusit sa ofere in propriile telefoane, asa cum s-a intamplat si cu ecranele fara margini. Avand in vedere ca parteneriatul abia a fost anuntat, nu se stie de cat timp va avea nevoie Vivo pentru a implementa aceasta tehnologie in telefoanele sale, insa cel mai probabil nu vom avea foarte mult de asteptat dupa ea.