Windows 10. Microsoft Face un ANUNT foarte IMPORTANT

Windows 10. Compania Microsoft a facut un anunt foarte important pentru toti utilizatorii care-i folosesc sistemul de operare pe calculatoare in momentul de fata.

Windows 10 spectre 2

Windows 10. Microsoft a facut un anunt foarte important in acest inceput de saptamana cu privire la sistemul de operare pe care-l folosesc sute de milioane de persoane din intreaga lume in momentul de fata. Mai exact, Microsoft a lansat o noua actualizare pentru October 2018 Update dedicat Windows 10, iar prin interemediul sau aduce o imbunatatire radicala pentru modul in care functioneaza calculatoarele care ruleaza aceasta versiune in momentul de fata.

Windows 10. Mai exact, Microsoft a anuntat ca actualizarea de acum are menirea de a imbunatati performantele calculatoarelor in urma blocarii vulnerabilitatilor Spectre 2 prin lansarea October 2018 Update. KB4482887 este actualizarea despre care vorbeste compania Microsoft, iar imbunatatirea performantelor ar putea avea la baza plangeri serioase facute de catre clienti de-a lungul timpului cu privire la modul in care a functionat Windows 10 dupa instalarea October 2018 Update.

Windows 10. Microsoft Face un ANUNT foarte IMPORTANT

Windows 10. Acest update reactiveaza o functie numita Retpoline, iar de aici ar urma sa se inregistreze cresteri pentru performantele pe care le au calculatoarele care ruleaza sistemul de operare. Microsoft a anuntat ca deocamdata actualizarea este oferita pentru anumite tipuri de calculatoare care ruleaza Windows 10, deci nu toti utilizatorii vor beneficia de aceasta schimbare chiar de acum, asa ca va trebui sa mai aveti rabdare daca nu va este afisata actualizarea.

Due to the complexity of the implementation and changes involved, we are only enabling Retpoline performance benefits for Windows 10, version 1809 [October 2018 Update] and later releases.

Windows 10. Se pare ca October 2018 Update a generat reduceri de performante cu pana la 30% pentru anumite modele de procesoare Intel, sau AMD, asa ca aceasta rezolvare era absolut necesara pentru a evita un numar foarte mare de plangeri. Desigur ca Microsoft nu garanteaza ca aceasta actualizare va rezolva intr-adevar toate problemele pe care le au utilizatorii care folosesc Windows 10 in propriile calculatoare, asa ca fiecare trebuie sa faca actualizarea pentru a vedea ce se intampla.

Windows 10. Compania Microsoft tot lanseaza actualizari care fac mai multe probleme decat rezolva, si se tot chinuie sa le repare de fiecare data, insa nu-i iese intotdeauna chiar ceea ce vrea.

1 COMENTARIU

  1. Confunzi problemele update-ului cu reducerea de performanta datorata patch-urilor pt Spectre .
    Patch-urile au fost lansate inaintea update-ului . Microsoft a spus clar ca actualizarile vin sa corecteze pierderea de performanta in urma patch-urilor pt Spectre nu pentru October update.