Samsung GALAXY NOTE 10. ASA va ARATA Telefonul

Samsung GALAXY NOTE 10. Noul design al telefonului companiei Samsung este prezentat astazi in primele imagini, iata cum va arata smartphone-ul asteptat de multi.

Samsung GALAXY NOTE 10 concept

Samsung GALAXY NOTE 10. Viitorul model de smartphone premium pe care compania coreeana il va lansa in vara are astazi parte de primele imagini concept care ne prezinta cum urmeaza sa arate cand va ajunge in magazine. Dupa cum puteti vedea, vorbim despre o versiune imbunatatita a Samsung GALAXY S10, iar asta e destul de real, pentru ca Samsung GALAXY NOTE 10 nu va arata cu mult diferit fata de actuala serie de telefoane mobile.

Samsung GALAXY NOTE 10 concept 4

Samsung GALAXY NOTE 10. Ecranul perforat cu doua camere frontale va fi integrat de catre compania Samsung pentru clienti, iar aspectul final va fi o combinatie intre Samsung GALAXY S10 si GALAXY NOTE 9. Chiar deocamdata nimic nu este 100% sigur pentru telefon, e foarte posibil ca Samsung GALAXY NOTE 10 sa aiba o camera quad integrata, la fel ca Samsung GALAXY S10 5G, deci fanii pot avea asteptari foarte mari pentru telefon.

Samsung GALAXY NOTE 10 concept 3

Samsung GALAXY NOTE 10. ASA va ARATA Telefonul

Samsung GALAXY NOTE 10 concept 2

Samsung GALAXY NOTE 10. Ecranul noului model de smartphone urmeaza sa fie de cel putin 6.4 inch, desi sunt sanse sa fie chiar mai mare decat al iPhone XS Max, adica sa aiba 6.6, sau 6.7 inch. Mai mult decat atat, sub el se va gasi tot un cititor de amprente ultrasonic, iar asa Samsung GALAXY NOTE 10 va imprumuta functiile cele mai bune de la seria GALAXY S10, insa va veni cu siguranta si cu unele imbunatatiri, printre care stylusul standard pentru aceasta serie.

Samsung GALAXY NOTE 10 concept 1

Samsung GALAXY NOTE 10. Avand in vedere ca aceste imagini sunt unele concept, e posibil ca unele modificari pentru design sa apara inainte ca telefonul sa fie lansat de catre compania Samsung, deci e bine sa va asteptati la asta. In aceeasi masura, ne putem astepta ca Samsung GALAXY NOTE 10 sa aiba un pret mai mare decat modelul lansat in vara anului trecut, iar asta din cauza ecranului cu diagonala mai mai mare, a noilor camere, si a restului noutatilor.

Samsung GALAXY NOTE 10 concept 5

Samsung GALAXY NOTE 10. Oficial nu se stie cand urmeaza sa fie prezentat acest telefon, insa modelul din 2018 a fost dezvaluit la inceput de august, si e de asteptat ca anul acesta lucrurile sa se intample cam la fel.

Samsung GALAXY NOTE 10 concept 6