LG. Smartphone ULUITOR, PESTE GALAXY FOLD, Huawei MATE X

LG. Un nou smartphone uluitor este in proces de dezvoltare la compania coreeana, si este cu mult peste telefoanele Samsung GALAXY FOLD, si Huawei MATE X.

LG smartphone extensibil

LG. Compania coreeana dezvolta in momentul de fata un smartphone absolut uilitor, care va face uitate Samsung GALAXY FOLD si Huawei MATE X din toate punctele de vedere, daca va ajunge sa fie lansat vreodata pe piata. Vorbim deocamdata despre un brevet de inventie care a fost inregistrat de catre coreenii lor pentru ideea lor, aceasta prezentand un smartphone care poate fi extins in orice directie multumita carcasei uimitoare gandite de catre LG.

LG. Compania a spus ca nu va lansa vreun smartphone pliabil in acest an pentru ca nu are nimic suficient de bine pregatit pentru a fi oferit pentru clienti, dar se pare ca gandeste inclusiv ceva si mai interesant. Acest smartphone gandit de catre cei de la LG are nu mai putin de patru aprti mobile in carcasa, care ar permite intinderea ecranului pentru a-i creste suprafata fie pe verticala, fie pe orizontala, fie in toate directiile in acelasi timp, tehnologia in sine fiind complet noua.

LG. Smartphone ULUITOR, PESTE GALAXY FOLD, Huawei MATE X

LG smartphone extensibil brevet

LG. Nu se stie ce fel de ecran ar putea folosi compania pentru a oferi o asemenea functionalitate, iar asta pentru ca pana in momentul de fata n-a fost prezentat vreun extran extensibil care sa poata fi produs in cantitati industriale. Nu se stie nici ce fel de diagonala ar putea avea acest smartphone al LG atunci cand sta in forma sa normal, sau atunci cand este extins, asa ca deocamdata totul este doar in stadiul de concept prezentat intr-un brevet de inventie.

LG smartphone extensibil concept

LG. Spre deosebire de un smartphone pliabil, aceasta solutie ar trebui sa fie mai usor de folosit, cu risc mai mic de distrugere a ecranelor cand sunt pliate, asa cum sunt temerile cu Samsung GALAXY FOLD, sau Huawei MATE X. Pe de alta parte, exista riscul aparitiei de cute dupa intinderi multiple, insa deocamdata totul e intr-un stadiu incipient al procesului de dezvoltare, asa ca mai multe vom afla abia dupa ce LG va decide sa ofere detalii despre proiect.