Samsung GALAXY S10 are o Functie cum NU ai mai VAZUT

Samsung GALAXY S10. O noua functie in premiera este implementata pentru telefoanele companiei Samsung, coreenii uimind industria smartphone cu aceasta schimbare.

Samsung GALAXY S10 emoji

Samsung GALAXY S10. Pentru noile modele de telefoane ce vor fi lansate in magazine in cursul zilei de maine, compania Samsung a implementat o functie cum nu am mai vazut in vreun alt model de smartphone lansat pana acum. In clipul video de mai jos aveti prezentata aceasta noua functie care ajunge in premiera in telefoanele mobile, iar utilizatorii care vor cumpara Samsung GALAXY S10 se vor bucura de ceva ce am vazut pe XBOX, sau alte console.

Samsung GALAXY S10. Mai exact, telefoanele au implementat un sistem AREmoji avansat, care le permite utilizatorilor sa le controleze folosind miscarile ale corpului, nu doar ale fetei, cum s-a intamplat pana in prezent. Puteti vedea in clipul video de mai jos cam cat de interesanta e functionalitatea implementata in telefoanele Samsung GALAXY S10 de catre compania coreeana, ceva ce nu am vazut pana acum in alte modele, dar e greu de spus cati o vor considera intr-adevar utila.

Samsung GALAXY S10 are o Functie cum NU ai mai VAZUT

Samsung GALAXY S10. Tehnologia din spatele acestei noi functionalitati este foarte similara cu cea pe care am vazut-o in consolele XBOX acum cativa ani, dar si in alte modele de console de pe piata. Acolo puteam folosi miscarile corpului pentru a controla diverse jocuri iar acum Samsung GALAXY S10 le permite oamenilor sa controleze diverse caractere emoji, iar implementarea tehnologiei in sine nu e chiar atat de simpla de realizat.

Samsung GALAXY S10. Apple a implementat o tehnologie care permite dar controlarea capului unor caractere emoji folosind expresii faciale, apoi Samsung a implementat ceva similar in S9, dar acum vine cu ceva superior. Apple inca nu a implementat vreo tehnologie care sa ofere o asemenea functionalitate, dar pentru ca vedem acum in Samsung GALAXY S10 acest lucru, e foarte posibil ca Apple sa ofere acelasi lucru, poate chiar cu iPhone 11.

Samsung GALAXY S10. Aceasta noua functionalitate este disponibila in intreaga lume pentru toate modelele de telefoane ale coreenilor chiar din momentul lansarii, asa ca toti clientii o vor putea folosi.

4 COMENTARII