Samsung GALAXY S10. SUCCES GARANTAT pentru Telefoane

Samsung GALAXY S10. Vanzari uriase si un succes neasteptat de mare sunt anuntate pentru noile modele de telefoane, ele fiind foarte populare in randul clientilor.

Samsung GALAXY S10 succes

Samsung GALAXY S10. Noile modele de telefoane ale companiei Samsung au fost lansate oficial astazi in Romania, si le puteti cumpara de aici, de aici, sau de aici, insa din pacate fara castile Galaxy Buds, oferite doar la precomanda. La nivel global noua serie Samsung GALAXY S10 este deasemenea disponibila pentru achizitie pentru clienti, astfel ca urmeaza sa aflam si cate vanzari au generat dispozitivele pentru compania coreeana in acest weekend.

Samsung GALAXY S10. Analistii sunt extrem de optimisti in ceea ce priveste telefoanele, ei anuntand ca se asteapta ca seria sa inregistreze vanzari de 40 – 45 de milioane de unitati in cursul acestui an. Cifra pentru intregul an este trila in comparatie cu ceea ce inregistreaza Apple intr-un weekend de vanzari pentru o serie noua de telefoane iPhone, insa pentru Samsung GALAXY S10 ar fi o crestere de 10 milioane de unitati fata de estimarile initiale pentru vanzari.

Samsung GALAXY S10. SUCCES GARANTAT pentru Telefoane

Samsung GALAXY S10. Motivul multumita caruia vanzarile au fost crescute are la baza diferentierea in specificatii intre modele, ceea ce nu s-a prea facut cu telefoanele iPhone ale companiei Apple. Noile functii si componente implementate in seria Samsung GALAXY S10 sunt cele care conving deja foarte multe persoane sa cumpere noile modele de telefoane, iar numarul de precomenzi pare sa fie mai bun decat pentru seria S9, cel putin in anumite tari, nu in Coreea de Sud.

Kuo says that he is increasing shipping estimates of the Galaxy S10 series from between 30 million and 35 million to between 40 million and 45 million. He outlines three reasons for this: the market’s view on high-end smartphone sales, spec differentiation from iPhone models, trade-in programs, and strong demand in China.

Samsung GALAXY S10. Cel mai mare succes pentru telefoane este in China, acolo unde precomenzile au fost duble fata de cele pentru seria S9, insa si in Taiwan, unde s-a observat o crestere de 30% fata de seria anterioara. E foarte posibil ca Samsung GALAXY S10 sa fi generat precomenzi mai mari chiar si in alte tari de pe glob, dar despre asta vom afla in zilele urmatoare, pentru ca sigur vor aparea analize, sau laudele oficiale ale coreenilor.

Samsung GALAXY S10. Ar fi grozav ca Samsung sa aiba succes foarte mare cu aceasta serie de telefoane, iar asta pentru ca va fi pusa presiune foarte mare pentru Apple sa faca telefoane mult mai bune.