Windows 10. Microsoft Continua cu Vestile BUNE

Windows 10. Microsoft continua sa ofere vesti foarte bune pentru sistemul sau de operare, compania americana facand un anunt care a luat foarte multa lume prin surprindere.

Windows 10 utilizatori

Windows 10. O veste foarte buna pentru sistemul de operare al Microsoft a fost facuta chiar in cursul noptii trecute, compania americana grabindu-se sa se laude cu faptul ca tot mai multa lume ii apreciaza creatia. Mai exact, Windows 10 a fost instalat deja pe 800 de milioane de calculatoare din intreaga lume, in crestere cu 100 de milioane de calculatoare fata de cifra raportata de catre cei de la Microsoft la in luna septembrie a anului 2018, deci vorbim despre o crestere importanta.

Windows 10. In ciuda marilor probleme pe care le-a tot avut sistemul de operare in ultima vreme, cu actualizari care au creat mai multe probleme decat au rezolvat, ceea ce a anuntat Microsoft confirma faptul ca lumea apreciaza serios sistemul de operare. In mod surprinzator, cei de la Microsoft sustin deasemenea ca Windows 10 are cel mai mare grad de satisfactie dintre toate versiunile sistemelor de operare lansate pana in prezent de catre compania americana.

Windows 10. Microsoft Continua cu Vestile BUNE

Windows 10. In aceasta cifra uriasa nu intra doar calculatoarele si laptop-urile, totusi, ci si consolele Xbox, castile pentru realitate virtuala HoloLens, dispozitivele Surface Hub, dar si telefoanele care ruleaza versiunea mobila a sistemului de operare. Chiar si asa, cifra la care a ajuns Windows 10 este impresionanta, iar asta pentru ca vorbim despre foarte multe dispozitive care beneficiaza de cele mai importante noutati tehnologice create de catre compania Microsoft.

Thank you to all our customers and partners for helping us achieve 800 million Windows 10 devices and the highest customer satisfaction in the history of Windows.

Windows 10. Desi e de laudat faptul ca sistemul de operare continua sa adune utilizatori in ciuda tuturor problemelor, afirmatiile privind gradul de satisfactie trebuie privite cu destul de mult scepticism. Este extrem de greu de crezut ca un Windows 10 cu atat de multe probleme poate fi apreciat de catre foarte multa lume mai mult decat versiunile anterioare ale sistemului de operare, asa ca va fi interesant de vazut ce vor spune alte studii independente.