Samsung GALAXY S10. PENIBIL, Livrat in Cutii DESCHISE

Samsung GALAXY S10. O situatie penibila este raportata de catre clientii care au primit primele modele de telefoane de la compania Samsung, iata de ce se plang.

Samsung GALAXY S10 livrare

Samsung GALAXY S10. Lansarea oficiala a noii serii de telefoane a venit astazi cu o serie de probleme pentru cei care au comandat produsele de la compania coreeana, pentru ca niciun producator nu are vreodata parte de o lansare perfecta. Pentru Samsung GALAXY S10 lucrurile stau totusi cu mult diferit, iar asta pentru ca unii clienti din SUA sustin ca au primit telefoanele in cutii care aveau sigiliile de siguranta desfacute, semn ca ar fi fost deschise dupa ambalare.

Samsung GALAXY S10. In cazul altor cutii lucrurile sunt si mai proaste, iar asta pentru ca sigillile ar lipsi complet, alt semn ca acele cutii ar fi fost desfacute, si desigur ca asta nu e chiar ceea ce vrea sa vada un client al unui telefon de 1000 de dolari. Singura parte buna in aceasta poveste sta in faptul ca nimic nu a fost furat din cutiile acelor telefoane Samsung GALAXY S10, astfel ca macar clientii se pot bucura ca au primit tot ce trebuia.

Samsung GALAXY S10. PENIBIL, Livrat in Cutii DESCHISE

Samsung GALAXY S10 livrare deschis

Samsung GALAXY S10. Problema aceasta este raportata deocamdata doar in SUA, sau poate ca doar acolo a fost atenta presa, iar din cate se raporteaza, clienti de la toti marii operatori primesc unitatile in acest mod, indiferent de modelul cumparat. Desigur ca pana acum nimeni de la compania Samsung nu a spus ceva in legatura cu aceasta problema privind livrarile Samsung GALAXY S10, insa sunt destul de sigur ca vor avea o pozitie oficiala in curand.

Samsung GALAXY S10. Cea mai simpla explicatie neoficiala a problemei are la baza faptul ca telefoanele au fost produse in graba, si nu au mai fost aplicate sigilii pe cutie, sau cele aplicate, au fost aplicate prost. Cei care vor sa fie mai pesimisti pot crede ca telefoanele Samsung GALAXY S10 au fost folosite anterior si reambalate, sau au fost exploatate pentru a-i monitoriza pe utilizatori, dar asta e o teorie destul de extrema.

Samsung GALAXY S10. Va fi interesant de vazut ce fel de explicatie va oferi Samsung, insa situatia in sine este una penibila, si nu pune absolut deloc intr-o situatie buna telefonul.