Samsung GALAXY S10. DOBOARA RECORDURI, Ataca iPhone, Huawei P30 PRO

Samsung GALAXY S10. Doboara record dupa record in momentul de fata, si pune foarte mare presiune pe iPhone XS, sau Huawei P30 PRO, iata ce se intampla cu seria.

Samsung GALAXY S10 recorduri

Samsung GALAXY S10. In mod complet nesurprinzator, noua serie de telefoane lansata de catre compania Samsung doboara recorduri in momentul de fata multumita noutatilor importante pe care le aduce pentru clienti. Mai exact, in SUA si Marea Britanie seria de telefoane Samsung GALAXY S10 a inregistrat recorduri de vanzari pentru coreeni, punand presiune foarte mare pe iPhone XS si viitorul Huawei P30 Pro, ceea ce e foarte bine pentru consumatorii de pe ambele continente.

Samsung GALAXY S10. Desigur ca n-au fost oferite cifre pentru a pune in context vanzarile pe care le inregistreaza telefoanele, insa si in China a fost anuntat acelasi lucru, asa ca e destul de usor de crezut ceea ce se intampla in SUA si Marea Britanie. Foarte multe noutati importante au fost implementate in Samsung GALAXY S10, iar consumatorii reactioneaza intr-un mod pozitiv, ceea ce ne arata ca Samsung a facut in 2019 decizia corecta cu privire la produsele sale.

Samsung GALAXY S10. DOBOARA RECORDURI, Ataca iPhone, Huawei P30 PRO

Samsung GALAXY S10. Recordurile de vanzari se inregistreaza cu doar cateva saptamani inainte ca seria Huawei P30 PRO sa fie lansata pe piata, iar asteptarile sunt foarte mari inclusiv de la aceste modele de telefoane mobile. E posibil ca anul acesta Samsung GALAXY S10 sa fie marele castigator din lumea Android, si nu Huawei P30 PRO, succesul sau neputand fi incetinit nici macar de catre Xiaomi Mi 9, care are multe dintre specificatiile sale, dar la un pret injumatatit, ceea ce e oricum uimitor.

Celebrating a decade since the launch of the first Galaxy S, Samsung Electronics Co., Ltd has today revealed that its new Galaxy S10 line-up has generated more pre-order sales than any Samsung smartphone sold in the United Kingdom.

Samsung GALAXY S10. Spre deosebire de seria de anul trecut, noutatile implementate sunt mult mai importante, unele dintre ele aducand telefoanele in rand cu restul modelelor Android existente in momentul de fata pe piata. Ca sa fiu sincer, cred ca multi analisti se asteptau ca Samsung GALAXY S10 sa aiba succesul acesta, si speram ca noutatile sa convinga foarte multi oameni sa le cumpere, deoarece vanzarile mari vor forta Apple sa-si imbunatateasca telefoanele.

Samsung GALAXY S10. Seria de telefoane a fost lansata inclusiv in Romania in cursul zilei de vineri, asa ca le gasiti inclusiv in magazine, de vreo doua saptamani, pentru a le testa.

4 COMENTARII