Prima Pagina Samsung Samsung GALAXY FOLD. Asa ARATA Noua CLONA Huawei MATE X

Samsung GALAXY FOLD. Asa ARATA Noua CLONA Huawei MATE X

Samsung GALAXY FOLD. O clona a Huawei MATE X va fi lansata ca succesor pentru primul telefon pliabil al celor de la Samsung, iata si cum va arata acesta la lansare.

8

Samsung GALAXY FOLD succesor

Samsung GALAXY FOLD. Stim deja ca Samsung pregateste cel putin un succesor pentru telefonul sau pliabil, iar primele informatii venite de la oameni din interiorul companiei dadeau de inteles ca acesta va fi o clona a Huawei MATE X. Desigur ca pana acum nu aparusera si imagini care sa ne arate exact ce se pregateste pentru succesorul Samsung GALAXY FOLD, insa iata ca avem si o prima exemplificare pentru ceea ce putem astepta de la el.

Samsung GALAXY FOLD. Dupa cum puteti vedea, exact precum Huawei MATE X, acest nou telefon pregatit de catre coreenii este gandit pentru a se plia cu ecranele spre exterior, astfel ca ambele ar putea fi folosite si cand telefonul e pliat. De ce Samsung nu a lansat telefoanele sale de la bun inceput asa, nu se stie, dar cei de la Huawei au ras de design-ul lor, asa ca pentru viitorul Samsung GALAXY FOLD se gandesc lucrurile cu mult mai diferit.

Samsung GALAXY FOLD. Asa ARATA Noua CLONA Huawei MATE X

Samsung GALAXY FOLD succesor huawei

Samsung GALAXY FOLD. Ideea de pliere spre interior este vazuta de catre unii ca fiind cea mai buna, pentru ca permite protejarea ecranului cand este plasat pe masa, sau in buzunar, impreuna cu chei, ori alte obiecte. Pe de alta parte, Huawei MATE X este mai subtire, mai usor, si are o baterie mai mare pentru ca spre deosebire de Samsung GALAXY FOLD, se pliaza spre exterior, deci nu are nevoie de un al doilea ecran pentru a fi folosit cand este pliat.

Samsung GALAXY FOLD. E posibil ca si coreeniii sa se fi gandit in prealabil ca primul model de telefon pliabil ar putea avea concurenta serioasa de la modele gandite diferit, si sa fi pregatit un succesor chiar inainte sa-si lanseze primul produs. Desigur ca ar fi nevoie de o modificare substantiala pentru intregul concept al Samsung GALAXY FOLD pentru a functiona cu acest mod de pliere, insa daca e cineva care poate face asta, cei de la Samsung sunt cei potriviti.

Samsung GALAXY FOLD. Zvonurile aparute pana acum sugerau faptul ca primul succesor pentru acest telefon plaibil ar putea fi lansat pe final de an 2019, dar decamdata nimic nu este 100% sigur.

Articolul anteriorAndroid Q. LANSAREA ce a fost Anuntata pentru Azi
Urmatorul articolHuawei. VESTE URIASA de la o IMPORTANTA Tara Europeana
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.