Samsung GALAXY FOLD. Va fi INLOCUIT de DOUA NOI Modele

Samsung GALAXY FOLD. Doua noi modele sunt dezvoltate de catre compania Samsung pentru a inlocui actualul telefon pliabil, iata cum vor functiona acestea.

Samsung GALAXY FOLD inlocuit

Samsung GALAXY FOLD. Primul telefon pliabil al companiei Samsung este doar inceputul aventurii coreenilor in acest segment de piata, iar asta pentru ca si alte modele sunt acum in plin proces de dezvoltare. Desi Samsung GALAXY FOLD nu a fost lansat inca in mod oficial, compania coreeana isi pregateste deja viitorul cu inca doua noi modele, despre care aflam astazi multumita informatiilor furnizate de catre oamenii care lucreaza la dezvoltarea lor.

Samsung GALAXY FOLD. Cele doua modele de telefoane pliabile pe care compania coreeana le are in plin proces de dezvoltare sunt gandite pentru a functiona diferit fata de modelul actual, ceea ce era de asteptat. Mai exact, unul dintre ele este gandit pentru a se plia exact precum un vechi telefon “cu clapita”, in timp ce al doilea succesor al Samsung GALAXY FOLD se pliaza exact precum Huawei MATE X, adica avand ecranele spre exteriorul carcasei.

Samsung GALAXY FOLD va fi inlocuit de alte doua noi modele

Samsung GALAXY FOLD. Desi Samsung a ajuns la decizia ca actualul telefon pliabil ofera cea mai buna experienta de folosire pentru clienti, se pare ca in realitate se gandeste si la alternative pentru a avea diversitate in oferta. Modelul succesorului Samsung GALAXY FOLD care se pliaza pe verticala ar urma sa fie lansat pe final de an 2019, sau la inceputul anului 2020, compania lucrand deocamdata la finalizarea design-ului, terminalul avand inclusiv un ecran exterior montat.

Samsung Electronics Co. is working on a pair of new foldable smartphones to follow its Galaxy Fold. The South Korean manufacturer is said to be developing a clamshell-like device, and another that folds away from the user similar to Huawei Technologies Co.’s Mate X. Samsung plans to unveil the vertically folding phone late this year or early next year, and is using mock-ups to fine-tune the design. The outfolding device will roll out afterward. It will be thinner because it has no extra screen.

Samsung GALAXY FOLD. Modelul care se pliaza in mod similar cu Huawei MATE X va fi lansat pe final de 2020, sau poate in 2021, el fiind cel mai subtire dintre toate, pentru ca nu are un ecran secundar. Viitoarele modele ale Samsung GALAXY FOLD ar urma deasemenea sa aiba inclusiv un cititor de amprente integrat in ecran, insa se lucreaza si la eliminarea cutelor din zona de pliere, o problema pe care multi au sesizat-o imediat dupa prezentarea telefonului.

Samsung GALAXY FOLD. Lansarea telefonului ar urma sa aiba dupa data de 26 aprilie, cand ar trebui sa fie deschise precomenzile, in Romania telefonul putand costa 10.000 de LEI.