Android Q. LANSAREA ce a fost Anuntata pentru Azi

Android Q. O lansare a fost anuntata astazi de catre compania Google pentru noua versiune a sistemului de operare, iata ce este asteptat de catre producatorii de telefoane.

Android Q beta

Android Q. Asteptata de catre foarte multi utilizatori de telefoane in momentul de fata, noul sistem de operare are anuntata o posibila lansare chiar astazi de catre compania Google pentru clientii sai. Mai exact, cei de la Google au deschis Android Bug Tracker-ul pentru raportarea de probleme cu sistemul de operare Android Q, deci prima versiune beta ar trebui sa fie disponibila chiar de astazi pentru producatorii de telefoane mobile din lumea intreaga.

Android Q. Chiar daca e posibil ca lansarae primei versiuni beta a noului sistem de operare sa nu aiba loc astazi, cu siguranta nu vor mai trece multe zile pana cand ea va fi disponibila pentru producatori. Era de altfel destul de neobisnuit ca Google sa faca un anunt de acest gen pentru Android Q fara a avea intentia de a oferi versiuniea beta pentru producatorii de telefoane, dar asta nu inseamna ca si prezentarea este chiar atat de aproape precum si-ar imagina unii.

Android Q. LANSAREA ce a fost Anuntata pentru Azi

Android Q beta lansare

Android Q. Spre deosebire de anul trecut, anul acesta cei de la Google grabesc putin lucrurile, iar asta pentru ca vor avea si mai multi producatori care vor testa actualizarea sistemului de operare, spre deosebire de cei 7 de anul trecut. Desigur ca nu se stie care dintre producatorii ce nu au facut anul trecut parte din programul de testare pre-beta for participa acum la cel pentru Android Q, dar cel mai probabil vom afla totul chiar astazi, sau cel tarziu in zilele urmatoare.

Android Q. Dupa cum v-am spus si in cursul zilei de ieri, conferinta de prezentare pentru sistemul de operare va avea loc undeva prin cursul lunii mai, o data clara pentru Google I/O nefiind deocamdata anuntata. Atunci va fi lansata versiunea beta “publica” pentru Android Q, iar lansarea versiunii publice finale ar trebui sa aiba loc abia undeva prin luna august, insa nu se stie cat va trece de atunci si pana cand producatorii vor lansa actualizari pentru telefoane.