Android 10. Anunt UIMITOR de BUN pentru Telefoane

Android 10. Un anunt uimitor de bun pentru telefoane a fost facut chiar de la compania Google, iata ce surpriza uriasa pregateste pentru toti utilizatorii.

Android 10 beta

Android 10. Pregatit pentru lansare in versiune beta undeva prin cursul lunii mai, noua versiune a sistemului de operare al celor de la Google are parte de o veste extrem de buna pentru toti utilizatorii de telefoane din lumea intreaga. Conform unor informatii venite de la Iliyan Malchev, director in cadrul Project Treble de la Google, Android 10 urmeaza sa fie oferit in versiune beta pentru si mai multe modele de telefoane, asa cum Android P nu a fost oferit doar pe Google Pixel.

Android 10. Nu se stie clar cati producatori de telefoane vor fi inclusi anul acesta in programul celor de la Google, insa se pare ca fata de anul trecut, cand au fos 7, anul acesta numarul va creste la peste 10, ceea ce e grozav. Anul trecut Android P a fost oferit in versiune beta pe telefoanele de la Google, Essential, Nokia, OnePlus, Oppo, Sony, Vivo, si Xiaomi, insa Android 10 ar urma putea fi oferit inclusiv pe telefoane de la Samsung, Huawei, LG, si probabil inclusiv alti producatori din lumea intreaga.

Android 10. Anunt UIMITOR de BUN pentru Telefoane

Android 10. Marea problema aici sta in faptul ca unii producatori modifica substantial sistemul de operare inainte de a-l implementa in telefoane, asa ca ramane de vazut cati vor dori sa il ofere in versiune beta cand il lanseaza Google. Foarte clar este totusi ca Android 10 va fi initial disponibil cel putin pe telefoanele de la primii 7 producatori, care au participat si anul trecut la programul celor de la Google, deci macar in cazul lor nimic nu se schimba.

Speaking to the Android Developers Backstage podcast in episode 110, Googler Iliyan Malchev from Project Treble says that “the number [of companies participating in the beta] is bigger for the upcoming Android release.”

Android 10. Google I/O va fi conferinta in cadrul careia sistemul de operare va fi prezentat pentru prima oara, iar asta se va intampla undeva in cursul lunii mai, cel mai probabil undeva in jurul datei de 15. Dupa ce Android 10 va fi prezentat in cadrul acestei conferinte, cei de la Google il vor testa pana undeva prin august, cand va fi lansat in mod public pentru toti producatorii, iar acestia vor incepe sa-l testeze pentru lansare pe telefoane.

Android 10. Daca Samsung, Huawei, si alti producatori nu vor participa la programul beta de testare cu build-uri pentru telefoane, atunci e improbabil ca ai lor clienti sa aiba update-uri pana in 2020.

1 COMENTARIU