Decizia Luata de Posta Romana care a Surprins Multi Romani

Decizia Luata Posta Romana Surprins Multi Romani

Posta Romana vinde de ceva vreme NFT-uri, ceva ce probabil ca nu multi s-ar fi asteptat sa vada de la compania detinuta de statul roman, si vorbim despre NFT-uri proprii, iar castigurile sunt donate in scopuri caritabile, clipul video de mai jos prezentand si felul in care sunt folositi acesti bani.

Proiectul pe care Posta Romana l-a initiat pentru vanzarea de NFT-uri proprii a avut succes, conform celor din interiorul institutiei, primele 10 obiecte virtuale fiind vandute “pe loc” in momentul in care au fost scoase la licitatie, iar mai multe detalii aveti mai jos, daca sunteti interesati sa aflati despre povestea lor.

“Știm că vă povestim despre NFT-urile noastre de ceva vreme. Continuăm povestea!

În filmul de mai jos, vă arătăm ce au mai făcut între timp NFT-urile Poștei: 10 au fost scoase la licitație și s-au vândut pe loc. Alte câteva sunt încă de vânzare, pe platforma Oveit și vă așteaptă.

Ne-am bucurat că la licitație le-am vândut cât ai bate din palme, vedeți și în film.

Le-au cumpărat prietenii și partenerii noștri, cărora le mulțumim că am fost împreună. Banii i-am donat către HOSPICE Casa Sperantei, care oferă ultima mângâiere pacienților cu boli incurabile. Nu ne-am imaginat că am fi putut folosi mai bine banii veniți din primele NFT-uri!

Vă invităm să urmăriți povestea lui și a aniversării noastre de 160 de ani.”