Samsung GALAXY NOTE 10. Anunt URIAS ASTEPTAT de Fani

Samsung GALAXY NOTE 10. Un anunt extrem de important vine cu o veste foarte buna pentru toti fanii care asteapta cu nerabdare lansarea telefonului in 2019.

Samsung GALAXY NOTE 10 5G

Samsung GALAXY NOTE 10. Desi inca este la cateva luni distanta de lansarea oficiala, noul model de smartphone al coreenilor are anuntata astazi o veste foarte buna pentru fanii care abia asteapta sa il cumpere. Mai exact, in codul sursa Android 9 al Samsung GALAXY S10 au fost descoperite informatii care confirma faptul ca o versiune 5G a Samsung GALAXY NOTE 10 va fi lansata in cursul acestei veri pentru toti cei interesati sa o cumpere.

Samsung GALAXY NOTE 10. O versiune 5G pentru Samsung GALAXY S10 a fost deasemenea anuntata pentru lansare de catre coreeni inclusiv cand aceasta serie de telefoane a fost prezentata, asa ca era normal sa vedem ceva similar pentru cea urmatoare. Partea cea mai buna pentru Samsung GALAXY NOTE 10 este ca pana in momentul aparitiei sale ar trebui sa fie lansate, sau anuntate, mai multe retele 5G, deci vor fi si mai multi potentiali clienti.

Samsung GALAXY NOTE 10. Anunt URIAS ASTEPTAT de Fani

Samsung GALAXY NOTE 10. Confirmarea privind lansarea unei versiuni 5G a acestui model de smartphone a fost confirmata in codul sursa pentru un model cu chip Exynos al telefoanelor din seria Samsung GALAXY S10. In versiunea 5G a Samsung GALAXY NOTE 10 va fi inclus un chip Exynos 5100, iar pentru versiunea Qualcomm Snapdragon 855 va fi inclus un modem X50, deci vor exista diferente asa cum exista si pentru procesoarele telefoanelor de acum.

Samsung GALAXY NOTE 10. Putina lume ar trebui sa fie surprinsa de faptul ca va exista o versiune 5G pentru aceasta serie de telfeoane, avand in vedere ca acest tip de retele vor deveni foarte populare in urmatorul an. In momentul de fata sunt foarte putine modele de telefoane cu 5G anuntate pentru lansare, iar Samsung GALAXY NOTE 10 va intra intr-un club select, dar deocamdata nu se stie in ce tari va putea fi cumparat dupa ce va fi lansat in mod oficial.

Samsung GALAXY NOTE 10. In baza a ceea ce am vazut in trecut, este de asteptat ca acest model de telefon sa fie lansat in cursul lunii august, dar deocamdata nu sunt cunoscute posibile date.