Windows 10. Microsoft UIMESTE Internetul cu un Anunt URIAS

Windows 10. Un anunt urias a fost facut de catre compania Microsoft pentru toti utilizatorii, uimind internetul cu schimbarea pe care a lansat-o oficial.

Windows 10 actualizare

Windows 10. Sistemul de operare al companiei Microsoft evolueaza intr-un ritm alert, iar asta inseamna ca utilizatorii au parte de noi functii care imbunatatesc radical experienta de utilizare pentru calculatoare. Una dintre aceste functii importante tocmai a fost anuntata de catre compania Microsoft, Windows 10 urmand a avea un sistem care va dezinstala in mod automat actualizarile care fac rau calculatoarelor noastre, fara ca noi sa fim nevoiti sa facem ceva.

Windows 10. Microsoft a anuntat ca va implementa aceasta functie ca o “ultima solutie” pentru utilizatori, si se va folosi de ea doar in situatiile in care nu exista alta metoda de a rezolva o problema cu un update care afecteaza functionalitatea calculatoarelor. Spre de exemplu, daca Windows 10 are instalata o actualizare care nu permite pornirea calculatorului, aceasta va fi dezinstalata automat daca utilizatorul nu reuseste sa rezolve problema folosind optiunile pentru Recovery.

Windows 10. Microsoft UIMESTE Internetul cu un Anunt URIAS

Windows 10. Noua functie poate anula modificari pentru drivere, fisiere de sistem, si cam orice poate fi instalat printr-un patch lansat de catre compania Microsoft, totul in ideea de a imbunatati experienta utilizatorilor. Orice actualizare dezinstalata automat de catre Windows 10 va fi blocata la reinstalare timp de 30 de zile, perioada in care Microsoft poate rezolva problemele care au generat folosirea ei, deci utilizatorii vor putea instala versiuni fara probleme ale unor noi actualizari.

Windows automatically installs updates to keep your device secure and running at peak efficiency. Occasionally, these updates can fail due to incompatibility or issues in new software. Your device has recently recovered from a startup failure if you have received this notification: “We removed some recently installed updates to recover your device from a startup failure.”

Windows 10. Cele mai recente actualizari ale sistemului de operare au avut extrem de multe probleme, si au generat foarte multa publicitate negativa pentru compania americana. Toate aceste probleme par sa-i fi motivat pe cei de la Microsoft sa gaseasa o solutie sa ofere in Windows 10 o experienta cu adevarat buna de utilizare, iar asa a luat nastere aceasta functie care va rezolva in mod automat problemele pe care utilizatorii nu stiu cum sa le repare singuri.

Windows 10. Se pare ca functia ar fi deja activa in cadrul sistemului de operare, sau cel putina sta se pare in baza unui document publicat de catre americani, ea neputand fi activata, sau dezactivata, manual.