Samsung GALAXY S10. COMPARAT cu TOATE Modelele Anterioare

Samsung GALAXY S10. O comparatie foarte interesanta pune fata in fata toate modelele de telefoane lansate pana acum de catre compania Samsung pentru clienti.

Samsung GALAXY S10 evolutie

Samsung GALAXY S10. Al zecelea model din seria de telefoane lansate de catre compania coreeana este comaprat astazi cu toate modelele lansate de-a lungul anilor pentru a ni se arata care sunt diferentele. Comparatia este foarte buna pentru ca ne arata de la ce a pornit compania Samsung acum aproape 10 ani, si la ce a ajuns cu Samsung GALAXY S10 in anul 2019, diferentele fiind foarte mari, as acum e normal, in atatia ani de evolutii tehnologice.

Samsung GALAXY S10. Avand cele mai noi inovatii tehnologice disponibile pentru telefoane mobile, acest model ne arata ca Samsung a invatat destul de multe de-a lungul anilor, inclusiv de la Apple. Primul model de telefon lansat de catre Samsung avea, spre deosebire de Samsung GALAXY S10, butoane foarte mari, un ecran mult mai mic, insa pe masura ce coreenii au inceput sa copieze de la iPhone, design-urile au fost foarte mult imbunatatite.

Samsung GALAXY S10. COMPARAT cu TOATE Modelele Anterioare

Samsung GALAXY S10. Interesante sunt si explicatiile noutatilor implementate pentru telefoane, si cum au evoluat tehnologiile de la un an la altul, impreuna cu specificatiile telefoanelor. La fel de interesant de vazut este si cum au disparut marginile ecranelor de-a lungul anilor, dar si faptul ca diferenta in dimensiuni intre Samsung GALAXY S10 Plus si modelele lante cu ptru ani de zile in urma nu sunt chiar atat de mari, desi ecranele sunt cu mult mai mari.

Samsung GALAXY S10. La fel de interesant de vazut este si cum a evoluat sistemul de operare Android de-a lungul timpului, interfata fiind modificata destul de putin, schimbari subtile fiind facute de catre Google de-a lungul timpului. In final, veti vedea si cateva surprize in ceea ce priveste performantele pe care le au telefoanele in ceea ce priveste pornirea, Samsung GALAXY S10 fiind cel mai rapid dintre toate, iar primul model cel mai incet, asa cum e normal.