Prima Pagina Apple iPhone – Apple iti Explica de ce iOS 12 il face mai...

iPhone – Apple iti Explica de ce iOS 12 il face mai BUN, si NU Numai

10

iphone ios 12 apple

Apple a publicat in weekend o serie de noua de clipuri video pentru promovarea telefoanelor iPhone, dar si a functiilor importante pe care acestea le au pentru telefoane. Primul clip video vizeaza Face ID, functia principala de securitate biometrica implementata in telefoanele Apple, americanii spunand ca poze ale fetei nu sunt salvate in telefoane, ci doar o valoare matematica prin care ea e recunoscuta.

iOS 12 este deasemenea promovat de catre compania Apple pentru telefoanele iPhone, americanii spunand ca actualizarea face dispozitivele mult mai rapide, mai sigure, si mai stabile. In final, Apple prezinta modalitatile prin care telefoanele iphone sunt reciclate pentru a crea altele, si beneficiile pe care aceasta procedura le aduce pentru natura inconjuratoare.

Articolul anteriorHuawei P30 PRO. DOUA AVANTAJE ce-l pun PESTE S10, iPhone XS
Urmatorul articolWindows 10. Microsoft a LANSAT o Noua Functie MAJORA
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.