Huawei P30 PRO. DOUA AVANTAJE ce-l pun PESTE S10, iPhone XS

Huawei P30 PRO. Doua avantaje foarte importante care pun telefonul peste Samsung GALAXY S10 si iPhone XS te fac sa te gandesti ce sa cumperi de fapt.

Huawei P30 PRO camera zoom optic 7.8x ecran

Huawei P30 PRO. In ultimele luni de zile noul model de telefon a avut promovata o functie extrem de importanta care a fost privita de catre multa lume ca unul dintre motivele principale de achizitie. Este vorba despre functia de zoom optic de pana la 10X pe care atat chinezii, cat si diversi leakeri au promovat-o intens pentru telefon, dar care in realitate nu este chiar atat de grozava precum ne-a fost adusa in atentie pana in prezent.

Huawei P30 PRO. Desi telefonul va avea un nou senzor de imagine telephoto/super zoom, din pacate zoom-ul optic nu va fi “real” de 10X, ci de 7.8X, Huawei urmand a-l “extinde” pana la 10X prin software. Practic, zoom-ul real fara pierderea masiva a calitatii imaginii va fi de 7.8X, iar ceea ce depaseste va fi “imbunatatit” prin software de catre Huawei P30 PRO, dar dupa cum puteti vedea din imaginea de mai jos, calitatea nu este una care poate fi laudata in vreun fel.

Huawei P30 PRO. DOUA AVANTAJE ce-l pun PESTE S10, iPhone XS

Huawei P30 PRO Camera specificatii zoom

Huawei P30 PRO. Chiar si in aceassta situatie, functia in sine va fi una pe care nu o avem in alte modele de telefoane, iar aceasta premiera va ajuta extrem de mult Huawei sa-si vanda telefoanele in cantitati mari. Samsung GALAXY S10, sau iPhone XS Max au zoom optic de doar pana la 2X, infinit mai mic decat cel din Huawei P30 PRO, care are echivalentul unui obiectiv cu distanta focala de 135mm, asa ca va fi foarte interesant de vazut ce fel de poze va putea face.

Huawei P30 PRO. O alta schimbare foarte importanta care-l aduce mai aproape de iPhone XS Max, si peste Samsung GALAXY S10, este ecranul, care va avea o diagonala de 6.47 inch. Vorbim despre o crestere de 0.37 inch in comparatie cu modelul de anul trecut, facuta doar pentru ca modelele concurente ale Huawei P30 PRO au ecrane mult mai mari, dar chiar si asa, schimbarea este una care aduce un mare beneficiu pentru utilizatori, cei care conteaza cel mai mult in final.

Huawei P30 PRO. Lansarea va avea loc intr-o conferinta programata pentru data de 26 martie in Pris, asa ca nu mai avem atat de mult de asteptat pana in momentul in care vom afla toate detaliile.

3 COMENTARII