Google Dezvolta propriile Jocuri pentru Stadia

Google a lansat in aceasta seara platforma de streaming pentru jocuri numita Stadia, iar pentru ea a creat un studio care va dezvolta jocurile oferite.

Google jocuri stadia

Google Stadia a fost anuntat in aceasta seara de catre compania Google, si zvonurile de pana acum se dovedesc a fi 100% adevarate, dar vin si cu o surpriza foarte interesanta anuntata de catre americani.

Google isi deschide propriu studio de jocuri pentru a crea titluri pentru Stadia, compania americana fiind perfect constienta de faptul ca fara o asemenea initiativa ar putea avea probleme in a atrace jucatori catre platforma.

Stadia Games and Entertainment este denumirea acestui studio in care vor fi create jocuri exclusive pentru noua platforma, insa deocamdata nu se stie decat ca va fi condus de catre Jade Raymond, un fost manager al EA Games si Ubisoft.

Anuntul de astazi al celor de la Google vine ca o adevarata surpriza, iar asta pentru ca pana acum se credea ca vor fi oferite doar jocuri de la diversi producatori, insa iata ca in realitate vor fi si unele create in regim propriu.

Stadia este o initiativa foarte interesanta, si cred ca are sanse foarte mari de a avea succes, insa totul depinde de capacitatea companiei de a produce titluri care sa fie cu adevarat atractive pentru utilizatori.