iOS 12.2 si PRIMA Dovada a Implementarii Dark Mode

iOS 12.2 dark mode

iOS 12.2 este testat de catre compania Apple de mai bine de o luna, nu mai putin de 6 versiuni beta ale sistemului de operare fiind lansate pana in momentul de fata pentru iPhone, iPad, si iPod Touch. In toate versiunile beta lansate pana acum pentru iOS 12.2 au existat diverse schimbari, majoritatea dintre ele destul de mici, insa in versiunea beta 6, lansata aseara, a fost descoperit ceva foarte interesant in legatura cu o schimbare pe care o asteptam de mult.

iOS 12.2 pare sa aiba confirmata in versiunea beta 6 implementarea acelui dark mode pe care toata lumea il asteapta de foarte mult timp, si care era anuntat pentru lansarea bia in momentul in care iOS 13 isi va face aparitia. In clipul video de mai jos aveti o demonstratie a unui bug din iOS 12.2 care pare sa confirme faptul ca inginerii celor de la Apple vor sa implementeze un dark mode pentru interfata sistemului de operare pe iPhone, iPad, si iPod Touch.

iOS 12.2 si PRIMA Dovada a Implementarii Dark Mode

E drept ca aceasta dovada nu este una foarte solida, insa pana acum n-au existat buguri de acest gen care sa confirme macar intr-o masura foarte mica schimbarea majora pentru iOS 12.2 care este pregatita acum. Nu trebuie sa intelegeti informatia gresit, nu vom avea un dark mode disponibil in iOS 12.2, implementarea sa fiind imposibila in momentul de fata, insa inginerii Apple lucreaza la testarea sa pentru lansare impreuna cu iOS 13, poate cat mai curand.

iOS 12.2 nici macar nu este disponibil in versiune finala inca, asa ca orice fel de modificari mai pot fi facute pentru el, dar chiar si asa nu trebuie sa sperati la un darj mode, pentru ca mai mult ca sigur nu va veni. Pe de alta parte, vestea este una foarte incurajatoare pentru iOS 13, deoarece sansele ca noul dark mode sa fie lansat pentru iPhone, iPad, si iPod Touch sunt tot mai mari in momentul de fata, ceea ce e excelent pentru noi toti.