Succesul Samsung GALAXY S10 dupa Lansare este UIMITOR

Succesul Samsung GALAXY S10 in urma lansarii este uimitor, compania Samsung reusind sa lanseze pe piata produsul asteptat de catre toti fanii sai.

Samsung GALAXY S10 china succes

Samsung GALAXY S10 a fost lansat acum mai bine de o saptamana de catre compania coreeana, iar succesul de care are parte telefonul este unul cu adevarat uimitor, ceea ce putina lune, probabil, credea. Mai exact, conform unor informatii venite de la un foarte cunoscut leaker, Samsung GALAXY S10 a reusit sa creasca de 3.6 ori cota de piata a companiei Samsung in China, de la 1% la 3.6%, si sunt asteptate cresteri continue pentru cota de piata.

Nu se stie cate milioane de unitati ale Samsung GALAXY S10 au fost vandute in China din momentul lansarii si pana in prezent, dar in baza informatiilor aparute pana acum, se pare ca ar fi vorba despre o cifra consistenta. Pentru a creste cota de piata intr-o tara precum China este nevoie de vanzari substantiale, iar de la 1% la 3.6% este cale lunga, si multe milioane de unitati, Samsung GALAXY S10 fiind un motor de crestere, dar nu singurul model de succes.

Succesul Samsung GALAXY S10 dupa Lansare este UIMITOR

Samsung GALAXY S10 a avut anuntate vanzari record in Marea Britanie si SUA de catre compania Samsung, insa se pare ca nu doar acolo s-a inregistrat o evolutie buna pentru seria de telefoane. China este o piata in care Samsung a avut probleme foarte mari cu vanzarile, iar ceea ce este anuntat acum sugereaza faptul ca lucrurile incep sa mearga din ce in ce mai bine, seria Samsung GALAXY S10 parand sa aiba succesul pe care si-l dorea compania Samsung.

Dupa un an in care Samsung a avut probleme foarte mari cu vanzarile, seria Samsung GALAXY S10 pare sa fie o relansare pentru coreeni, si un prim pas spre succesul de care aveau nevoie. Daca in China Samsung GALAXY S10 se vinde atat de bine, atunci e mai mult ca sigur faptul ca si in alte piete are parte de o evolutie similara, iar asta pentru ca un telefon foarte bun se vinde bine aproape indiferent in ce tara este pus in distributie.

In Romania puteti cumpara telefoanele din seria Samsung GALAXY S10 din cam orice fel de magazin online, sau fizic, care vinde telefoane, preturile fiind singurul element de diferentiere.