Huawei P30. EXCLUSIV, PRIM VIDEO cu o UNITATE REALA

Huawei P30. Primul clip video cu o unitate reala ne arata in exclusivitate noutatile pe care telefonul le va aduce pentru clientii din lumea intreaga.

Huawei P30

Huawei P30. La doar o zi dupa ce am vazut un prim clip video cu o unitate reala a Huawei P30 PRO, iata ca astazi avem parte de exact acelasi lucru, doar ca pentru versiunea mai mica si mai ieftina a telefonului din noua serie. Mai jos puteti vedea acest Huawei P30 care va fi lansat peste doar 6 zile de catre compania Huawei, el fiind folosit de catre o persoana care a intrat in avans in posesia uneia dintre unitatile noi.

Huawei P30. Dupa cum probabil stiti deja, acest model de telefon va avea un design extrem de similar cu cel al Huawei P30 PRO, diferentele principale fiind pentru diagonala ecranului, sau numarul de camere, insa si pentru pret, unde conteaza cel mai mult. Huawei P30 va avea un ecran OLED cu diagonala de 6.1 inch, si aceeasi taietura in partea superioara, in forma de lacrima, un cititor de amprente fiind deasemenea integrat in ecran, precum in versiunea mai mare.

Huawei P30. EXCLUSIV, PRIM VIDEO cu o UNITATE REALA

Huawei P30. Foarte clar este vizibila acum si camera tripla pe care noul model de smartphone o va avea inclusa, aceasta urmand a fi lipsita de acel senzor 3D pentru adancime, care este integrat in modelul Pro, care este si mult mai scump. Din informatiile aflate zilele trecute, Huawei P30 urmeaza sa coste 750 de euro, in timp ce versiunea Pro urmeaza sa coste 1000 de euro, deci o diferenta de 250 de euro va exista intre cele doua modele.

Huawei P30. Acestl model de smartphone va avea deasemenea acel vechi chip Kirin 980, va avea 6 GB de memorie RAM, si 128 GB spatiu de stocare, plus o baterie care are capacitate de 4000 mAh, suficient de mare pentru a sustine orice e nevoie. Nu se stie deocamdata care vor fi functiile speciale pe care Huawei P30 le va oferi pentru clienti, dar e de presupus ca va fi ceva legat de inregistrarea de poze noaptea, sau altceva similar.

Huawei P30. Conferinta pentru lansarea acestui nou model de smartphone este programata sa aiba loc in data de 26 martie in Paris, asa ca atunci vom afla toate noutatile sale.