Orange. Desemnata CEA MAI BUNA Retea Mobila din ROMANIA

Orange. Reteaua mobila a operatorului a fost desemnata ca fiind cea mai buna din Romania, in urma unor studii independente facute in tara.

Orange BUNA Retea Mobila ROMANIA

Orange. A fost desemnata drept cea mai buna retea mobila din Romania de catre doi auditori externi independenti, LCC International si Sytemics-PAB, iar asta la cateva luni bune dupa ce Speedtest oferise o certificare similara. Orange a avut reteaua testata de catre acesti Systemics-PAB in 22 dintre cele mai populate orase din Romania, dar si pe drumurile de legatura dintre eacstea, retelele celorlalti operatori de telecomunicatii fiind deasemenea testate.

Orange. In testele celor de la Systemics-PAB, reteaua operatorului de telecomunicatii a obtinut un scor general de 97.81% in ceea ce priveste calitatea serviciilor de voce si date, intrecandu-si concurenta. Interesant este ca aceeasi companie sustine ca in baza testarii a altor 22 de retele din Europa, a sesizat ca Orange a stabilit noi standarde in ceea ce priveste viteza, calitatea, si fiabilitatea retelei de telefonie mobila, avand cele mai inalte standarde, si cel mai bun scor obtinut pana acum.

Orange. Desemnata CEA MAI BUNA Retea Mobila din ROMANIA

Orange. Cei de la LCC International au facut teste in 34 de zone metropolitane si rurale din Romania, confirmand faptul ca reteaua operatorului este cea mai buna pentru servicii de voce si date in momentul de fata. LCC a testat serviciile de navigare pe internet, streaming de continut video, incarcare si decsarcare de fisiere HTTP, iar Orange a obtinut cele mai bune rezultate pe toate tipurile de retele 4G+/4G/3G/2G, in comparatie cu a sa concurenta.

În urma măsurătorilor pe care le-am realizat în toate cele 22 de reţele din Europa, am constatat că Orange România a setat noi standarde în ceea ce priveşte viteza, calitatea și fiabilitatea reţelei. Astfel, a stabilit cele mai înalte standarde şi cel mai bun scor pe care l-am văzut până acum.

Orange. Daca este sa fim sinceri, singura concurenta reala putea veni doar de la Vodafone, care isi certifica deasemenea anual reteaua, si vine cu laude aproximativ identice vis-a-vis de serviciile sale. Telekom si Digi Mobil ies din discutie, deoarece in contrast cu Orange si Vodafone au servicii mult mai slabe din toate punctele de vedere, dar cei din urma nici macar nu se lauda cu certificari, asa cum au mai facut cei de la Telekom de-a lungul timpului.

Orange. Acum ramane doar ca fiecare client sa se uite la aceste rezultate si sa se gandeasca daca are intr-adevar parte de serviciile promovate de catre operator.