Prima Pagina AirPower AirPower este OFICIAL al Apple, Lansarea se Apropie

AirPower este OFICIAL al Apple, Lansarea se Apropie

16

airpower marca inregistrata apple

AirPower a devenit in mod oficial o marca inregistrata detinuta de catre compania Apple, americanii fiind foarte aproape de a pierde denumirea in fata altei companii. Desi a prezentat AirPower acum mai bine de un an, compania Apple nu a inregistrat denumirea ca marca, o alta companie facand asta, iar Apple a fost nevoita sa o cumpere de la ea.

Apple a incercat sa inregistreze denumirea AirPower ca marca in vara anului 2018, dar a descoperit ca alta companie facuse deja cererea de inregistrare, ea fiind aprobata in decembrie 2018. Desi a incercat sa convinga autoritatile americane ca marca ar fi prea similara cu cea a unor produse proprii, nu a reusit sa o faca, asa ca a decis sa cumpere marca AirPower de la compania care a inregistrat-o.

Decizia celor de la Apple de a cumpara efectiv marca AirPower fara a mai lupta pentru a obtine gratuit si legal dreptul la ea sugereaza faptul ca lansarea este foarte aproape. E posibil ca amanarea lansarii AirPower sa fi avut la baza si faptul ca marca nu era a companiei, si se pare ca a pierdut niste bani prin incapatanarea sa de a nu o inregistra la timp.

airpower marca apple

Articolul anteriorOrange Romania. Online ai aceste Smartphone-uri cu Promotii Bune
Urmatorul articoliPhone 11. ARE NEVOIE de Aceasta functie a Huawei P30 PRO
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.