AirPower este OFICIAL al Apple, Lansarea se Apropie

airpower marca inregistrata apple

AirPower a devenit in mod oficial o marca inregistrata detinuta de catre compania Apple, americanii fiind foarte aproape de a pierde denumirea in fata altei companii. Desi a prezentat AirPower acum mai bine de un an, compania Apple nu a inregistrat denumirea ca marca, o alta companie facand asta, iar Apple a fost nevoita sa o cumpere de la ea.

Apple a incercat sa inregistreze denumirea AirPower ca marca in vara anului 2018, dar a descoperit ca alta companie facuse deja cererea de inregistrare, ea fiind aprobata in decembrie 2018. Desi a incercat sa convinga autoritatile americane ca marca ar fi prea similara cu cea a unor produse proprii, nu a reusit sa o faca, asa ca a decis sa cumpere marca AirPower de la compania care a inregistrat-o.

Decizia celor de la Apple de a cumpara efectiv marca AirPower fara a mai lupta pentru a obtine gratuit si legal dreptul la ea sugereaza faptul ca lansarea este foarte aproape. E posibil ca amanarea lansarii AirPower sa fi avut la baza si faptul ca marca nu era a companiei, si se pare ca a pierdut niste bani prin incapatanarea sa de a nu o inregistra la timp.

airpower marca apple