Huawei P30 PRO. Noi Imagini cu o Surpriza Interesanta

Huawei P30 PRO este prezentat astazi in noi imagini clare, ce ne prezinta schimbarile aduse de catre telefon, dar si o surpriza foarte interesanta pentru el.

Huawei P30 PRO carcasa

Huawei P30 PRO apare astazi intr-o serie de imagini noi care au fost publicate pentru a ne arata di nou cat de mare va fi schimbarea pentru telefoane in comparatie cu modelele lansate in cursul anului trecut. Puteti vedea in imaginile de mai jos intai ecranul cu margini curbate, foarte similar cu cel oferit in seria Mate 20 Pro, insa pentru Huawei P30 PRO vorbim despre un decupaj in forma de lacrima, care este vizibil in partea superioara a ecranului, o singura camera frontala fiind implementata.

Huawei P30 PRO are deasemenea prezentata noua carcasa, in care este integrata o camera quad, iar acum vedem pentru prima oara imagini de inalta calitate cu aceasta componenta foarte importanta. Puteti vedea ca Huawei P30 PRO va avea un senzor telephoto care are forma patrata, nu rotunda, asa cum ne-am obisnuit in multe smartphone-uri, iar aschimbarea are cu siguranta la baza schimbarea tehnologica pentru a aduce zoom optic de pana la 7.8X.

Huawei P30 PRO. Noi Imagini cu o Surpriza Interesanta

Huawei P30 PRO carcasa imagini surpriza

Huawei P30 PRO va oferi deasemenea un senzor 3D pentru adancime, o premiera pentru telefoanele mobile, iar cu ajutorul sau vor putea fi inregistrate poze mai bune cu efectul bokeh pe care toata lumea il iubeste. Implementarea acestui senzor pentru Huawei P30 PRO a adus si un design complet nou pentru camera quad, chinezii optand pentru o amplasare diefrita a senzorilor de imagine in comparatie cu ceea ce a decis sa faca Samsung pentru telefoanele sale.

Huawei P30 PRO carcasa imagini surpriza 1

Huawei P30 PRO va avea deasemenea o culoare gradient pentru carcasele telefoanelor, ceva ce nu credeam ca vom mai vedea, insa se pare ca planurile chinezilor sunt diferite fata de ceea ce am vazut in unele zvonuri. Per total, Huawei P30 PRO seamana foarte mult cu modelele lansate in primavara anului trecut de catre chinezi, dar desigur ca vine cu o serie de surprize interesante, care ar trebui sa conteze destul de mult pentru fanii care cauta telefoanele.

Huawei P30 PRO carcasa imagini surpriza 2

Huawei P30 PRO va fi prezentat in cadrul unei conferinte care are loc in data de 26 martie in Paris, asa ca atunci vom afla toate noutatile sale importate.