Huawei P30 PRO. NOU Hands-on VIDEO cu un Telefon REAL

Huawei P30 PRO. Un nou hands-on video prezinta nu nou telefon real in timp ce este folosit, dar si o foarte mare surpriza la care putini se asteptau.

Huawei P30 PRO hands-on

Huawei P30 PRO. Un nou hand-on video cu un telefon real a aparut in cursul acestei zile direct din Asia, noul model de smartphone incepand sa fie promovat de catre cei de la Huawei peste tot pentru a mai lua atentia de la Samsung GALAXY S10. Se pare ca succesul pe care l-a inregistrat seria de telefoane ale coreenilor i-a cam speriat pe cei de la Huawei, care au decis ca in ultimele zile sa promoveze intens Huawei P30 PRO in randul fanilod din intreaga lume, care il asteapta cu foarte mare nerabdare, ceea ce e perfect normal.

Huawei P30 PRO. Exact precum in imaginile de presa, si celelalte clipuri video cu unitati reale, inclusiv in aceasta vedem camera quad pe care o vor avea telefoanele premium din aceasta serie, ea aducand multe schimbari interesante. La fel de interesanta este si noua culoare gradient pe care nu credeam ca o vom mai vedea pentru Huawei P30 PRO, insa iata ca s-au gandit chinezii sa continue cu oferirea noutatilor pe care oamenii chiar le doresc in aceste telefoane.

Huawei P30 PRO. NOU Hands-on VIDEO cu un Telefon REAL

Huawei P30 PRO. In mare, noul model de telefon seamana destul de bine cu MATE 20 Pro, marea diferenta stand in faptul ca nu va avea o camera frontala 3D care sa poata face recunoastere faciala. In ciuda acestei diferente, Huawei P30 PRO va avea totusi integrat un cititor de amprente sub ecran, care va permite deblocarea prin simpla plasare a degetului intr-o zona predefinita a ecranului, astfel ca utilizatorii nu trebuie sa-si faca griji cu privire la securitatea biometrica.

Huawei P30 PRO. In ceea ce priveste specificatiile, ecranul urmeaza sa aiba 6.5 inch, va fi AMOLED, va avea un chip kirin 980, 8 GB RAM, baterie de minim 4200 mAh, si celebra camera quad cu zoom hibrid de pana la 10X. Pretul Huawei P30 PRO va fi de 1000 de euro in Europa, la acelasi nivel cu cel perceput pentru Samsung GALAXY S10, dar mult mai mic decat cel al iPhone XS Max, iar asta va conta foart emult pentru vanzarile pe care le va genera.

Huawei P30 PRO. Conferinta de lansare pentru noile modele de telefoane este programata pentru data de 26 martie, asa ca atunci vom vedea iar, in mod oficial, toate aceste noutati.

8 COMENTARII

  1. Pentru ca nu o fac nici ei. Cand a aparut mate 20 pro l-am cumparat din china cu 600€. La o saptamana a inceput sa fie vandut si in Germania doar ca la pretul de 1000€.

  2. “nu prea mult prin altceva.”
    sa intelegm ca iOS nu este exclusiv pt iphone?
    tocmai, acum ca oile gen samsung si restul copiaza si pretul de la apple chiar daca au in comun OS cu restul ….nu au nimic exclusivist
    incurci barcile, atat de prrost esti

  3. Scrb esti dus frate.
    Ios este pt iphone si cam atat. Sa nu uitam cate probleme si bug-uri are de la ios 8 in sus. Eu am renuntat la ip din cauza jailbreak-ului. Am nevoie de libertate pt modificare acelui soft invechit si f simplu.
    Acum sa n uitam cu realitate ce o sa se intample cu apple. Incarcare rapida…sa zicem. Nu e copiata de la concurenta? Reverse charging , triple camera si urmeaza iphone fold.
    Hai sa vedem cine lanseaza moda si da startul si atunci o sa iti dai seama cat de rettardat esti.

  4. Pt ca le scade “rangul” . iPhone a fost exclusivist tot timpul prin pret , nu prea mult prin altceva.
    Daca scad pretul , oile nu or sa mai aiba sentimentul de exclusivitate si de oameni “cu bani” , pt ca-si permit un iPhone. Nu or sa mai cumpere nici ei iar Happle se duce pe copca – oricum e pe duca.

  5. “nu prea mult prin altceva.”
    sa intelegm ca iOS nu este exclusiv pt iphone?
    tocmai, acum ca oile gen samsung si restul copiaza si pretul de la apple chiar daca au in comun OS cu restul ….nu au nimic exclusivist
    incurci barcile, atat de prrost esti