Probleme Orange. Cat de MARI sunt si NOUTATI de la Operator

Orange are probleme mai cu reteaua de telefonie mobila. Problemele Orange cu apelurile voce si internetul au cateva explicatii noi oferite de catre operator.

orange probleme apel voce internet

Problemele Orange cu reteaua mobila cuprind astazi intreaga Romanie, clienti din Bucuresti, Piatra Neamt, Brasov, Bistrita-Nasaud, Mehedinti, plus alte zone din tara, raportand faptul ca nu pot folosi serviciile de voce, sau internet. Problemele Orange au fost initial raportate de catre operator ca avand la baza o sectionare a retelei de fibra optica, iar acum exista si cateva detalii suplimentare in ceea ce priveste gravitatea lor, plus zonele unde situatia e mai serioasa.

Orange are probleme mari in Bistrita-Nasaud, Brasov, Mehedinti, unde s-au descoperit doua sectionari simultane ale retelei de fibra optica, prima dintre ele fiind deja reparata de catre tehnicienii operatorului. A doua sectionare nu a fost reparata deocamdata de catre operator, astfel ca Orange are probleme in continuare cu apelurile telefonice si internetul in reteaua mobila, chiar daca lucrurile incep sa revina in mod gradual la un oarecare normal.

Orange – probleme cu reteaua pentru apeluri voce si internet mobil

Problemele Orange nu au dezvaluita pana in prezent si vreo cauza, adica nu s-a spus daca sectionarea a fost una intentionata, sau daca este vorba despre vreo problema aparuta dintr-o cauza independenta de vointa vreunei persoane. Asta ridica foarte multe semne de intrebare cu privire la problemele Orange din cursul acestei zile, care au afectat diverse zone de pe intreg teritoriul Romaniei, rezolvarea deficientelor facandu-se destul de greu, dar si de incet, deocamdata.

Au fost identificate 3 secționări ale rețelei de fibră optică în județele Bistrița-Năsăud, Brașov și Mehedinți. Două dintre secționări au fost simultane. Tehnicienii noștri au reușit să remedieze avaria cauzată de prima secționare și sunt în continuare pe teren. Serviciile încep să revină gradual la parametri normali de funcționare.

Orange are probleme in continuare cu reteaua, dar unii dintre clienti ar trebui sa isi poata folosi din nou telefoanele pentru a face apeluri, sau a naviga pe internet, atat in unele zone din Bucuresti, cat si din alte orase. Avand in vedere ca foarte multe persoane sunt afectate din cauza ca Orange are probleme, e posibil ca operatorul sa fere in cursul zilelor urmatoare si alte explicatii cu privire la ceea ce a stat intr-adevar in spatele incidentelor din cursul acestei zile.

Daca inca mai aveti probleme pe Orange, atunci va trebui sa aveti rabdare pana in momentul in care ele vor fi rezolvate de catre tehnicienii operatorului de telefonie mobila.

UPDATE: Iata ce recomandari face Orange pentru clientii care inca mai au probleme.

Serviciile de voce, date, precum si aplicatiile Orange functioneaza acum in parametri normali. Le recomandam celor care inca intampina probleme sa inchida si sa redeschida telefonul. Multumim tuturor pentru rabdare si intelegere.

4 COMENTARII