Lenovo Z6 Pro. NOUA Camera de 100 de Megapixeli

Lenovo Z6 Pro este pregatit pentru lansare cu o noua camera care are rezolutia de 100 de megapixeli, telefonul fiind gandit cu noutati uimitoare pentru clienti.

4

Lenovo Z6 Pro Camera 100 Megapixeli

Lenovo Z6 Pro. Viitorul smartphone pregatit de catre compania chinezeasca urmeaza sa aduca o premiera cum nu am mai vazut pentru camerele de telefoane mobile in toti anii de lupta intre producatori. Indeplinind predictia celor de la Qualcomm, Lenovo Z6 Pro ar urma sa fie primul smartphone cu o camera care are rezolutia de 100 de megapixeli, de peste 8 ori mai mare deacat cea a camerei principale folosita in telefoanele iPhone XS ale Apple.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

Lenovo Z6 Pro. Un vicepresedinte al Lenovo, care in trecut a confirmat lansarea altor modele de telefoane noi, este cel care a dezvaluit ca telefonul ar urma sa aiba o camera de 100 de megapixeli integrata. Desigur ca o camera de 100 de megapixeli nu va fi in mod neaparat mai buna decat cea din Huawei P30 PRO, rezolutia la care sunt inregistrate pozele neavand un efect direct asupra calitatii acestora, de la cam 12 megapixeli in sus.

Lenovo Z6 Pro. NOUA Camera de 100 de Megapixeli

Lenovo Z6 Pro Camera 100 Megapixeli 1

Lenovo Z6 Pro. Chiar si asa, telefonul va fi cu siguranta in atentia lumii intregi daca va fi intr-adevar primul care va fi lansat cu o camera care are 100 de megapixeli, insa acesta este doar inceputul povestii. Daca Lenovo Z6 Pro va veni cu o camera de 100 de megapixeli, atunci e foarte clar ca vor exista si alte modele de telefoane care sunt pregatite de lansare cu o asemenea camera, iar asta pentru ca, in general, companiile chinezesti adopta in tandem functii noi.

Lenovo Z6 Pro. Nu stiu cat de util ar putea fi un senzor cu rezolutia de 100 de megapixeli pentru utilizatori, insa ca factor „wow”, cu siguranta va atrage unele persoane care vor sa se laude cu cele mai recente inovatii pentru telefoane. Nu se stie deocamdata cand ar urma sa fie lansat Lenovo Z6 Pro, sau cat ar putea costa, dar este foarte clar faptul ca in China exista dorinta de a oferi noutati cat mai extravagante pentru telefoanele mobile.