Telefoane. Camere ULUITOARE Anuntate pentru 2019

Telefoane. Camere uluitoare sunt anunte pentru anul 2019 in momentul de fata, iata cat de bune vor fi pozele si clipurile video pe care le vei inregistra cu ele.

Telefoane camere

Telefoane. Noi camere uluitoare sunt anuntate pentru modelele care vor fi lansate in cursul anului 2019 de catre marii producatori, acestia avand planuri neasteptat de bune pentru toata lumea. Conform celor de la Qualcomm, actualele telefoane care sunt capabile sa faca poze la rezolutia de 48 de megapixeli reprezinta doar inceputul evolutiei pentru lumea smartphone, iar asta pentru ca in 2019 vom avea parte de cu totul alte surprize majore.

Telefoane. Mai exact, se pare ca actualul chip Qualcomm Snapdragon 855 implementat in noile modele de smartphone-uri Android au implementat suport pentru camere care au rezolutie de pana la 192 de megapixeli. Cifra este uriasa si ne arata spre ce se va ajunge in viitorul nu foarte indepartat, dar pentru anul 2019 sunt anuntate de catre americani noi modele de telefoane care vor avea camere de 64 megapixeli, sau chiar de 100 megapixeli, ceea ce este uimitor.

Telefoane. Camere ULUITOARE Anuntate pentru 2019

Telefoane. Nu se stie deocamdata ce telefoane vor avea camere cu rezolutie atat de mare, insa daca ar fi sa ghicim, atunci e usor de inteles de ce din China vom vedea primele produse atat de surprinzatoare. Cei de la Honor au implementat in propriile telefoane camere care au rezolutie de 48 de megapixeli, iar trecerea la 64 de megapixeli nu va fi chiar atat de greu de facut, mai ales pentru companii care au deja produse pe piata cu camere atat de mari.

Telefoane. In ciuda faptului ca vom vedea camere atat de mari, calitatea pozelor si clipurilor video nu va fi dramatic imbunatatita in comparatie cu actualele camere de 12 megapixeli din cele mai scumpe modele de smartphone-uri. Imbunatatirea unei camere nu sta doar in cresterea numarului de megapixeli pe care aceasta ii are, ci si in implementarea de senzori de imagine cu lentile mai bune, software mai bun, si mult mai multe noutati pentru telefoane.

Telefoane. M-as astepta sa vedem macar un nou model care are camera de minim 64 megapixeli cu chip Qualcomm Snapdragon 855 in 2019, dar ramane de vazut de la cineva va veni, si mai important, cat va costa.