Samsung GALAXY S10. SURPRIZA PENIBILA pentru Clienti

Samsung GALAXY S10. Clientii care au cumparat noile modele de telefoane s-au trezit cu o surpriza penibila pe care acum o reclama pe retelele de socializare.

Samsung GALAXY S10 cititor ecran

Samsung GALAXY S10. Lansat de aproape trei saptamani, noul model de smartphone inca mai are cateva surprize pentru unii dintre clientii care n-au avut ocazia de a cumpara un telefon cu noutatile integrate in el. Mai exact, acum unii dintre cei care au cumparat telefoanele Samsung GALAXY S10 au descoperit faptul ca in lumina puternica a soarelui, cand si luminozitatea e setata la o valoare maxima, cititorul de amprente ii “saluta” din spatele ecranului.

Samsung GALAXY S10. In informatiile despre telefon pe care cei de la Samsung le-au publicat pe propriul website este specificat foarte clar faptul ca aceasta experienta poate fi intalnita de catre clienti. Pana acum au fost lansate multe alte modele de telefoane care au cititoare de amprente integrate in ecran, insa nu-mi amintesc sa fi vazut vreo descoperire de acest gen pentru vreun alt model, sau poate ca Samsung GALAXY S10 este mai popular, mai cumparat, si deci are problemele prezentate de mai multi oameni.

Samsung GALAXY S10. SURPRIZA PENIBILA pentru Clienti

Samsung GALAXY S10 cititor ecran 1

Samsung GALAXY S10. Puteti vedea in imaginile din acest articol ca acel cititor de amprente este destul de usor de observat sub ecranul telefonului, ceea ce a inceput sa cam supere destule persoane. Nu vorbim despre vreun defect de fabricatie pe care-l are Samsung GALAXY S10 din cauza vizibilitatii cititorului de amprente, ci doar un efect secundar al implementarii unei asemenea componente, si probabil vor exista destule ironii din partea altor producatori.

Samsung GALAXY S10 cititor ecran 2

Samsung GALAXY S10. Este destul de ciudat sa vezi un cititor de amprente intr-un asemenea mod in spatele ecranului unui telefon mobil, si avand in vedere ca exista multe aplicatii cu interfata alba, e clar ca nu vorbim despre ceva greu de sesizat. Samsung a ironizat foarte multi producatori de telefoane, in special pe Apple, pentru unele componente, sau decizii privind design-ul, si va fi interesant de vazut ce se va zice despre cititorul de amprente din Samsung GALAXY S10.

Samsung GALAXY S10. Situatia in sine n-ar trebui sa sperie prea mult consumatorii, pentru ca functionalitatea telefonului nu e afectata, dar uneori poate fi ciudat sa vezi o componenta prin ecran.