Apple a ANULAT AirPower, dar NU Renunta la Incarcarea Wireless

Apple a anuntat in mod oficial noaptea trecuta ca a anulat lansarea produsului AirPower din cauza dificultatilor foarte mari intampinate in cadrul procesului de productie.

airpower anulat

AirPower a fost anulat de catre compania Apple, un anunt care nu ar trebui sa surprinda pe absolut nimeni daca ne gandim la faptul ca mericanii s-au chinuit fara succes in ultimele luni sa faca produsul. Anuntul vine la un an si jumatate dupa ce AirPower a fost anuntat, si a fost asteptat cu foarte mare nerabdare de catre foarte multi dintre clienti.

AirPower a fost in centrul foarte multor zvonuri zilele acestea dupa ce s-au descoperit noi referinte cu privire la el in website-ul Apple, dar si materialele ajutatoare din cutia AirPods 2. Apple a vrut totusi sa linisteasca pe toata lumea, si a anuntat oficial ca AirPower nu va mai ajunge vreodata pe piata, dr si ca acesta nu este in mod neaparat sfarsitul intregii povesti.

AirPower a fost anulat, dar Apple nu renunta la incarcarea wireless

Apple a anuntat ca inca dezvolta noi solutii de incarcare wireless pentru produsele sale, chiar daca nimeni nu stie in momentul de fata ce inseamna acest lucru pentru americani. E posibil ca Apple sa aiba in dezvoltare alte produse similare, sau poate chiar mai bune, AirPower fiind anulat pentru ca nu a indeplinitit toate standardele “ridicate” pe care si le-a impus compania.

After much effort, we’ve concluded AirPower will not achieve our high standards and we have cancelled the project. We apologize to those customers who were looking forward to this launch. We continue to believe that the future is wireless and are committed to push the wireless experience forward.

Apple n-a avut probleme in a lansa iPad Pro, care se indoaie foarte usor, dar si de a livra tablete indoie catre clienti, dar are dintr-odata standarde ridicate pentru AirPower. Lasand la o parte acest paradox, AirPower a devenit istorie deocamdata, iar daca doriti o alta solutie de incarcare wireless, ar trebui sa va indreptati atentia spre alte produse de pe piata.

51 COMENTARII

 1. Se fac de ras bai oameni buni, puteau sa faca ceva ca incarcatorul duo wireless al samsung asa mergea.dar ei nu vor e altceva.rusine apple ca minti utilizatori.din 2017 astept incarcatorul ala si acu isi bat joc..

 2. Se fac de ras bai oameni buni, puteau sa faca ceva ca incarcatorul duo wireless al samsung asa mergea.dar ei nu vor e altceva.rusine apple ca minti utilizatori.din 2017 astept incarcatorul ala si acu isi bat joc..

 3. Uite ca din 2017 tot o da de gard .
  Daca nu te duce capul Apple scoate ceva mai simplu , practic si efient .
  Am inteles ca e greu dar te gandesti si la client 😭😭

 4. Uite ca din 2017 tot o da de gard .
  Daca nu te duce capul Apple scoate ceva mai simplu , practic si efient .
  Am inteles ca e greu dar te gandesti si la client 😭😭

 5. Problema este ca ei au gandit Airpower ca un pad de incarcare pentru toate device-urile tale. Era normal sa apara probleme de supraincalzire care foarte greu/deloc pot fi rezolvate. Dispozitivele de pe piata cu tehnologie QI au capacitatea de a incarca un singur dispozitiv, pe cand Apple vroia sa iti incarce si p**da electrica (pt voiaj).
  A observat cineva ca la lansarea Iphone XS /XS max, in sala dedicata presei, erau terminale XS si XS max pe paduri de incarcare dar nu se incarcau?
  Acele paduri nu erau pornite! Erau de misto acolo sa dea lumii un taste feeling cum ar arata de fapt.
  Nu inteleg de ce totusi face Apple referinta la Airpower pe cutiile produselor noi lansate : airpods 2 de exemplu. E chiar cretina miscarea si nu aduce nici un avantaj.
  Oricum ei si-au afectat imaginea cu treaba asta. Pai doar Microsoft cu windows 10 mai face magarii din astea. Zice ca lanseaza ceva si apoi te lasa cu buza umflata si plin de nervi

 6. Probabil nu au găsit metoda de a-l face incompatibil cu alte dispoziție Android sau nu au găsit metoda de a face iPhone incompatibil cu alte încărcătoare wireless.
  Apple nu și-ar permite să lanseze un iPhone care să poată fi încărcat cu alte încărcătoare wireless și atunci sabotează propriul produs.

  Serios, nu înțeleg de ce mai cumpără oamenii iPhone și de ce mai sunt fanii unei companii leneșe care îi minte și îi trage în pluă de fiecare dată când are ocazia.

 7. După eșecul ăsta, a spune că Apple este “cea mai inovatoare companie din lume” este precum a spune că un olog în scaunul cu rotile este cel mai rapid alergător din lume.
  Deocamdată, cele mai inovatoare companii din lume sunt Intel, Samsung, Huawei, Google (indiferent de ordinea lor).
  Apple este incapabilă să producă un încărcător wireless 😂😂😂😂😂

 8. Intel: SSD Optane, cea mai rapidă soluție de stocare date cu matrice 3S
  Samsung: AMOLED
  Huawei: zeci și sute de inovații în telecomunicații
  Google: chiar nu are rost să scriu despre Google

 9. iar APPLE se face de ras … ii da clasa altii tip huawei samsung xiaomi.apple sa dus rau de tot in jos si doar numele mai e de compania asta (y)

 10. Ești paralel cu tehnologia…
  Intel Optane este tehnologie proprietară Intel 3D Xpoint, nu a inventat-o nimeni înainte. Este vorba despre un SSD care se conectează pe placa de baza pe portul m2 și pe adaptoare prin PCI. Construcția Optane este complet diferită față de orice există pe piață.
  Nu mai vorbesc despre procesoare lor din toate familiile: Celeron, Pentium, Xeon, Atom, etc.

  AMOLED este tehnologie Samsung. Nu a inventat nimeni AMOLED ul. Samsung a depus eforturi de la A la Z și a făcut din OLED tehnologie de artă. Apple ce a făcut? A folosit ecrane LCD IPS, inventate și inovate de alții.

  Huawei a inventat extrem de mult în telecomunicații mobile. Ceea ce vezi tu cu smartphone-urile lor este o picătură în ocean. Huawei este super avansată în telecomunicații iar fără contribuțiile Huawei în domeniul telecomunicațiilor, iPhone nici nu ar fi existat ca telefon.

  Pe de alta parte, Apple nu are nicio inovație în tehnologie. Toate produsele lor sunt construite pe tehnologii furate și ușor îmbunătățite de către ei: mouse-ul, GUI-ul din Mac OS, senzorul de amprentă, multi-touch, etc.
  Ei își fac computerele cu procesoare Intel, memorii Samsung, ecrane Samsung și LG, absolut totul este produs de alte companii concurente. Unde este inovația Apple?

 11. Păi Samsung nu are nicio problemă să facă smartphone-uri care să poată fi încărcate de alte încărcătoare. Apple, in schimb, DA. Apple vrea ca iPhone să poată fi încărcat doar cu Air Power pe care îl vor comercializa cu 300 dolari în timp ce costul până la raft va fi de 15 dolari.
  Dacă iFanul poate cumpăra alt încărcător cu 50 dolari, Apple rămâne cu Air Power pe stoc. De aia vrea să facă iPhone “încărcabil” doar cu Air Power și pentru că nu au reușit, au renunțat la produs.

 12. Se fac de ras bai oameni buni, puteau sa faca ceva ca incarcatorul duo wireless al samsung asa mergea.dar ei nu vor e altceva.rusine apple ca minti utilizatori.din 2017 astept incarcatorul ala si acu isi bat joc..

 13. Pai poate vor lansa ceva duo gen samsung,dar ei au anuntat ca renunta la produsul anuntat,nimic mai mult
  Este de cacat ca au anuntat ca il lanseaza oficial inainte sa verifice daca pot face sa mearga macar o bucata de acest gen

 14. iar APPLE se face de ras … ii da clasa altii tip huawei samsung xiaomi.apple sa dus rau de tot in jos si doar numele mai e de compania asta (y)

 15. 2-3 bobine au cele de acum…ce cacat iti e asa greu sa intelegi
  Airpower a fost dezvaluit deja ca avea sistem de 7-6-7

 16. Cine are creier își poate da seama ca Apple dorește sa schimbe tehnologia QI poate chiar începând cu iPhone 11, la ce sa scoată pe piața ceva ce nu va mai fi utilizat…

 17. @V Preda, daam exemple concrete. October 2018 windows 10 update la un moment dat a fost anulat/retras din cauza unor probleme grave de functionare.
  Oricum nu trebuie sa ma justific in fata nimanui pentru ceea ce scriu. Si sunt multe alte exemple

 18. Tu te plângi de un singur update de Windows care nu a funcționat bine dar ignori toate greșelile făcute de Apple doar cu update-urile iOS.
  Să îmi arăți și mie ce update de Windows a fost retras Până atunci te rog să te delectezi cu următoarea lectură.

  7 Worst iPhone Updates That Apple Has Ever Released
  Jess Bolluyt | MORE ARTICLES
  December 31, 2016

  “Each major iOS release has its issues. People have issues downloading iOS updates, they run into interface glitches, and discover odd bugs with the way Apple’s apps and utilities work with the new operating system. Just check out our list of iOS 10 problems for a recent example of the kinds of things that can go wrong.

  But some iOS updates have been worse than others. A few have brought major errors and flaws, and others have unintentionally introduced serious security vulnerabilities into Apple’s mobile operating system. Read on to check out some of the most infamous iOS updates that Apple has released, and look back on the numerous bugs and issues that plagued unsuspecting iPhone owners.

  1. iOS 9.3.1: See contacts and photos on a locked phone
  This update compromised security of personal privacy.

  iOS 9.3.1 brought a pretty serious security flaw with it. An exploit enabled anyone with access to a locked iPhone 6s or iPhone 6s Plus running iOS 9.3.1 the ability to view the phone’s contact list and photo albums, says The Daily Dot. You could activate Siri, ask Siri to search Twitter, and when Siri asks what to search for, say “@gmail.com” or the second half of any other email address. When Siri produces a list of results, choose a tweet with a full email address in it. Then, you’d need to click the tweet and, using the 3D Touch feature of the iPhone 6s or iPhone 6s Plus, firm-press the email address to get a pop-up window. Tap “Add new contact,” and then you’d be able to click the photo box to view all the photos on the device. Or tap “Add to existing contact” to browse the other contacts saved on the device.

  2. iOS 9.3: Safari crashes and bricked iPhones

  iOS 9.3 was hailed as one of Apple’s worst updates thanks to major problems with Safari, The Register states. The upgrade caused many iPhones’ browsers to crash. Many iPhone owners complained that their devices were no longer able to open links in Safari, or even in Mail, without the browser freezing up. Word of the Safari issues came after Apple released an update to address another iOS 9.3 flaw, which left some owners of the iPhone 5s and older iPads with bricked devices which were unable to connect with Apple’s activation servers. However, despite the update’s much-publicized problems, iOS 9.3 did show a lower crash rate than all other active iOS builds at the time.

  3. iOS 9.0.2: A ton of bugs
  Users who downloaded this update were unhappy with the major bugs.

  iOS 9.0.2 came with a surprising variety of problems, Forbes mentions. Despite Apple’s repeated release of bug fixes, those patches not only failed to fix the issues, but introduced new ones as well. All told, users who downloaded iOS 9.0.2 struggled with broken notifications, major issues receiving emails, iMessage failures, touchscreen failures on both iPhones and iPads, Game Center issues, and broken app installs. The array of issues was particularly disappointing given Apple’s marketing of iOS 9 as a release that would focus on optimizing iOS’s speed and reliability.

  4. iOS 8.0.1: Touch ID disabled
  There have been plenty of flawed iOS updates, but few have been so bad that Apple pulled them after their release. iOS 8.0.1 was intended to fix various bugs, but users encountered major problems with the release, says The New York Times. The issues seemed to primarily affect users of the latest iPhone 6 and iPhone 6 Plus, and users reported that the update disabled Touch ID capability on their devices. Apple withdrew the update and made it possible for users to revert to the previous version of iOS by connecting their phone to a computer.[😂😂😂, asta apropos de povestea ta cu Windows]

  5. iOS 7: Malicious apps able to track user inputs
  Minor bugs are common in the first build of a new iOS release. But iOS 7 had a more serious flaw — it could enable a malicious app to monitor and track a user’s touch and button inputs while said app is running in the background, says ReadWrite. The flaw was associated with the multitasking functionality in iOS, and it would automatically transmit all user inputs to a remote server. According to the researchers who discovered the flaw, the only way for users to fix the issue before Apple issued an update was to manually remove open apps from the multitasking bar. According to Wired, the cause of the flaw was “embarrassingly simple,” and resulted from “a single spurious ‘goto’ in one part of Apple’s authentication code that accidentally bypasses the rest of it.”

  6. iOS 6.0.1: Download woes and a bypass for the lock
  Mashable notes that iOS 6 had its share of “teething troubles” at the start of its availability, including a notable login Wi-Fi bug that Apple quickly resolved, plus issues accessing music. iOS 6’s problems began with the process of downloading the update itself, since the release weighed in at 2.5GB and took as long as five hours to download. Later, however, it came to light that iOS 6.0.1 had a more serious flaw: a bug that let anyone unlock an iPhone without a passcode. 😂😂😂😂 The trick involved opening the emergency call window, pressing a few digits, then quickly ending the call. Then, the user would have to go to the lock screen, hold down the power button, and tap the emergency call before the slider appeared. The bug would then place the user inside the Phone app, where they could make calls, send messages, and see contact information.

  7. iOS 5: Battery life shortened
  Most people expect an iOS update to make their iPhone’s operating system more stable and more efficient. But some iPhone owners who downloaded iOS 5 were disappointed to find that the release caused battery life to take a hit, AllThingsD reports. Reduced battery life is among the least desirable side effects to be associated with an operating system update. After complaints about battery life issues began to surface, Apple announced that it was working on an update to address the problem. The battery life issues appeared to vary based on what network a user was on, their usage patterns, and other factors”

  Sincer, cum poți să te uiți la paiul din ochiul altuia? Cum poți cumpăra următorul iPhone când știi că Apple te-a țepuit la cel actual?
  Aștept info oficiale despre “problemele foarte grave” ale Windows
  Mersi!

 19. Au vrut sa bage 20-30 bobine in el ca sa incarce pe orice zona din suprafata,bravo lor ca au renuntat decat sa faca ceva sa nu mearga sau experimente cum fac altii.

 20. aici iti dau dreptate ! puteau lansa asa ceva .Adica sa anunte ca nu pot face airpower, dar lanseaza o varianta normala etc etc bla bla

 21. corect.Produsul nu trebuia anuntat oficial, decat atunci cand aveai macar o bucata finala ce mergea conform calitatii “cerute”