Apple a ANULAT AirPower, dar NU Renunta la Incarcarea Wireless

Apple a anuntat in mod oficial noaptea trecuta ca a anulat lansarea produsului AirPower din cauza dificultatilor foarte mari intampinate in cadrul procesului de productie.

airpower anulat

AirPower a fost anulat de catre compania Apple, un anunt care nu ar trebui sa surprinda pe absolut nimeni daca ne gandim la faptul ca mericanii s-au chinuit fara succes in ultimele luni sa faca produsul. Anuntul vine la un an si jumatate dupa ce AirPower a fost anuntat, si a fost asteptat cu foarte mare nerabdare de catre foarte multi dintre clienti.

AirPower a fost in centrul foarte multor zvonuri zilele acestea dupa ce s-au descoperit noi referinte cu privire la el in website-ul Apple, dar si materialele ajutatoare din cutia AirPods 2. Apple a vrut totusi sa linisteasca pe toata lumea, si a anuntat oficial ca AirPower nu va mai ajunge vreodata pe piata, dr si ca acesta nu este in mod neaparat sfarsitul intregii povesti.

AirPower a fost anulat, dar Apple nu renunta la incarcarea wireless

Apple a anuntat ca inca dezvolta noi solutii de incarcare wireless pentru produsele sale, chiar daca nimeni nu stie in momentul de fata ce inseamna acest lucru pentru americani. E posibil ca Apple sa aiba in dezvoltare alte produse similare, sau poate chiar mai bune, AirPower fiind anulat pentru ca nu a indeplinitit toate standardele “ridicate” pe care si le-a impus compania.

After much effort, we’ve concluded AirPower will not achieve our high standards and we have cancelled the project. We apologize to those customers who were looking forward to this launch. We continue to believe that the future is wireless and are committed to push the wireless experience forward.

Apple n-a avut probleme in a lansa iPad Pro, care se indoaie foarte usor, dar si de a livra tablete indoie catre clienti, dar are dintr-odata standarde ridicate pentru AirPower. Lasand la o parte acest paradox, AirPower a devenit istorie deocamdata, iar daca doriti o alta solutie de incarcare wireless, ar trebui sa va indreptati atentia spre alte produse de pe piata.