Ora de vara 2019. CAND Dai Ceasul cu o Ora INAINTE

Ora de vara 2019. Ai asteptat cu nerabdare sa schimbi ora, sa ai zile mai lungi decat noaptea, ei bine iata cand se va intampla in mod oficial aceasta modificare.

Ora de vara 2019

Ora de vara 2019. Schimbarea care marcheaza trecerea de la iarna la primavara, si implicit apoi spre vara, se apropie cu pasi foarte repezi de Romania, dar desigur ca multi dintre voi stiati deja acest lucru foarte important. Ora de vara 2019 urmeaza sa aiba loc in aceasta seara, adica peste noapte ora 3 va deveni ora 4, astfel ca vom dormi cu o ora mai putin, dar facem in mod oficial trecerea din sezonul rece spre sezonul cald, ceea ce foarte multa lume isi doreste.

Ora de vara 2019. Dupa cum probabil stiati deja, totul se face in mod automat pe dispozitivele electronice, adica orice telefon, ceas, sau aparat electrocasnic mai inteligent ar trebui sa schimbe ora in mod automat. Daca nu se intampla asta, atunci ar fi bine sa va ganditi sa va uitati cu atentie la ceasurile din casa voastra, pentru a fi siguri ca nu a ramas vreunul in urma, si riscati ca trecerea la Ora de vara 2019 sa va ia prin surprindere, si sa ratati ceva important.

Ora de vara 2019. Ora se schimba in noaptea dinspre 30 spre 31 martie 2019

Ora de vara 2019. Asa cum v-am spus si mai sus, in aceasta noapte vom face in mod oficial trecerea de la ora de iarna la ora de vara, iar ziua va deveni, in mod treptat, mai lunga decat noaptea. Incepand de maine, soarele va apune dupa ora 19:00, deci vom avea mai multa lumina pe timpul zilei, Ora de vara 2019 urmand a ne aduce posibilitatea de a petrece si mai mult timp in natura, mai ales ca urmeaza o perioada de incalzire care cu siguranta va scoate multa lume din case.

Ora de vara 2019. De maine incepe si un cronometru care va numara in sens invers orele pana la solstitiul de vara, care va avea loc in data de 21 iunie, adica o zi de vineri, atunci intreaga planeta urmand a intra oficial in vara. Desigur ca pana atunci vom avea cu siguranta parte de temperaturi ridicate, si zile insorite, Ora de vara 2019 fiind doar un preambul pentru vara care urmeaza sa vina in urmatoarele luni, si pe care foarte multi o asteptati cu atata nerabdare.

Ora de vara 2019. Ultima schimbare a orei pentru Europa si Romania ?

Ora de vara 2019. In cazul in care nu ati aflat inca, Parlamentul European a votat chiar saptamana aceasta renuntarea completa la ora de vara, astfel ca 2019 ar putea fi ultimul an in care mai facem aceasta schimbare. Fiecare tara din Uniunea Europeana are dreptul de a alege daca vrea sa ramana permanent la ora de vara, sau ora de iarna, iar in martie 2021 se va face ultima schimbare de ora, astfel ca Ora de vara 2019 ar putea fi ultima pentru noi, sau doar penultima.

Ora de vara 2019. Parlamentul Romaniei este cel care trebuie sa decida la care dintre cele doua ore se va ramane, insa cel mai probabil se va alege ora de vara, pentru ca aduce zile cu mai multa lumina pe intregul parcurs al anului. In aceasta idee, trecerea la Ora de vara 2019 ar putea fi ultima, sau una dintre ultimele experiente de acest gen pentru Romania, deoarece din, cel terziu, 2021 vom ramane cu o singura ora, asa ca viata ar trebui sa fie mai simpla.