Huawei. ATAC foarte DUR Lansat IMPOTRIVA SUA

Huawei. Un atac foarte dur a fost lansat impotriva SUA de catre CEO-ul companiei chinezesti, iata ce spune acesta despre atacurile din ultimele luni.

huawei pierzatori

Huawei. Dupa cateva luni bune in care a fost tinta unor miscari masive ale americanilor de a obtine interzicerea produselor sale in Europa, iata ca acum compania chinezeasca incepe sa-si “arate dintii”. Intr-un interviu acordat pentru o publicatie americana, Guo Ping presedinte prin rotatie al companiei, a acuzat SUA de faptul ca are o atitudine “pierzatoare”, si ca incearca sa pateze reputatia companiei prin acuzatiile nefondate pe care le tot face.

Huawei. Mergand mai departe de atat, CEO-ul companiei sustine ca SUA are aceasta atitutine impotriva sa deoarece nu poate concura cu produsele care sunt dezvoltate in China de catre inginerii sai. Se pare ca actiunile intreprinse de catre SUA au afectat intr-o anumita masura evolutia companiei Huawei in ultimul an, dar chinezii sunt convinsi ca utilizatorii finali iau decizii care nu sunt bazate doar pe ceea ce afirma guvernul SUA fara sa prezinte vreo dovada.

Huawei. ATAC foarte DUR Lansat IMPOTRIVA SUA

Huawei. Conform CEO-ului companiei, tarile care vor alege sa foloseasca produsele ei, vor avea parte de avantaje foarte mari in accesarea urmatorului “val” de tehnologii care vor contribui la cresterea economiilor digitale. Desigur ca aici a spus si ca Huawei nu intentioneaza sa se sinucida prin permiterea guvernului chinez sa acceseze datele care sunt transferate prin produsele sale, iar analogia este una foarte buna, pentru ca, in esenta, cam asta ar face chinezii cu o decizie de acest gen.

The U.S. government has a loser’s attitude. It wants to smear Huawei because it cannot compete against us.  Countries that choose to work with Huawei will gain an advantage in the next wave of growth in the digital economy. We have no intention of committing suicide.

Huawei. In fata atator atacuri venite din partea guvernului american, chinezii reactioneaza asa cum ne-am astepta de la orice companie care este pusa intr-o pozitie similara, asa ca actiunile lor n-ar trebui sa vina ca o surpriza. Interesant este ca in Europa cei de la Huawei au reusit sa convinga autoritatile sa nu ii interzica produsele, desi Marea Britanie nu va permite cu o usurinta chiar atat de mare folosirea lor pentru retelele 5G, descoperind diverse probleme majore de securitate.

Huawei. In momentul de fata chinezii par sa cam fi linistit atacurile initiate impotriva lor de catre americani, iar concentrarea pe produse noi ii va ajuta sa le aduca oamenilor ce vor, si sa-si creasca vanzarile.

3 COMENTARII

  1. Huawei are dreptate… SUA acuză o companie de anumite fapte pe care nu le poate dovedi. Acuzatorul trebuie să demonstreze vinovăția acuzatului, și nu invers: nu acuzatul trebuie să demonstreze nevinovăția sa.

    Zaone, tu ai făcut Dreptul la Cluj. Poți confirma principiul ăsta în Drept? Mersi!

  2. Huawei are dreptate… SUA acuză o companie de anumite fapte pe care nu le poate dovedi. Acuzatorul trebuie să demonstreze vinovăția acuzatului, și nu invers: nu acuzatul trebuie să demonstreze nevinovăția sa.

    Zaone, tu ai făcut Dreptul la Cluj. Poți confirma principiul ăsta în Drept? Mersi!

  3. Huawei are dreptate… SUA acuză o companie de anumite fapte pe care nu le poate dovedi. Acuzatorul trebuie să demonstreze vinovăția acuzatului, și nu invers: nu acuzatul trebuie să demonstreze nevinovăția sa.

    Zaone, tu ai făcut Dreptul la Cluj. Poți confirma principiul ăsta în Drept? Mersi!